HOROSCOP: Ce TIP DE SEX preferă iubitul tău

Sex de împăcare, sex în apă sau sex în grup? Astrele îţi spun care sunt preferinţele iubitului tău în funcţie de zodia lui.

08 aug. 2013, 07:04
HOROSCOP: Ce TIP DE SEX preferă iubitul tău

BerbecSexul rapid

Nu are timp de preludiu, şoapte tandre sau alte „dulcegării”. Partidele de sex scurte şi la obiect sunt preferatele lui.

Taur – Sexul de dimineaţă

Noaptea nu este momentul lui preferat pentru sex. În schimb, sexul de dimineaţă îi dă energie pentru întreaga zi.

Gemeni – Sexul prin telefon

Ceea ce aude îl excită mai mult decât ceea ce vede sau simte. De aceea, sexul prin telefon este preferatul lui, oricât de ciudat ar părea asta pentru un bărbat.

Rac – Sexul romantic

Racul este un romantic şi în pat, nu doar în afara lui. Lumina lumânărilor, muzica în surdină, o lenjerie sexy şi atingerile tandre îl excită mai mult decât ai crede.

Leu – Sexul în grup

Se mândreşte cu priceperea lui în ale sexului şi e dornic să ofere „atenţia” lui unui număr cât mai mare de femei. Swingul şi sexul în grup sunt preferatele lui.

Fecioară – Sexul zgomotos

Acest bărbat are preferinţe sexuale la care nu te-ai aştepata. Una dintre ele este sexul cât mai zgomotos, fiindcă îl excită gemetele tale de plăcere.

Balanţă – Sexul de împăcare

Uşurarea pe care o simte după gândul că te-ar putea pierde îl face să te aprecieze mai mult şi să se implice cu trup şi suflet în partida de sex.

Scorpion – Sexul fără prejudecăţi

Pentru el, nimic nu este prea mult atâta timp cât îţi face plăcere. De aceea adoră sexul lipsit de prejudecăţi, în care nimeni nu spune mi la nimic şi nimeni nu judecă nimic.

Săgetător – Sexul în locuri publice

Gândul că ar putea fi prins făcând ceva indecent îl excită foarte tare pe Săgetător, care e dornic să încerce sexul pe plajă sau în mare, în toaleta clubului, în parc sau în maşina personală.

Capricorn – Sexul clasic

Niciun loc nu e mai potrivit pentru sex decât patul lui de acasă şi nicio poziţie nu e mai bună decât cea a misionarului.

Vărsător – Sexul interzis

Libertinul Vărsător se simte cel mai bine atunci când încalcă regulie. De aceea îl atrage mult sexul extraconjugal, sexul cu soţia prietenului, sexul cu o femeie mai în vârstă.

Peşti – Sexul în apă

Peştele se simte cel mai bine în apă, aşa că aici îi şi place să facă sex. Totuşi e destul de cuminte, aşa că preferă cada, duşul sau un jacuzzi.


loading...