HOROSCOP. Cum se comportă în pat, în funcţie de zodie. Vezi ce „butoane” trebuie să apeşi

HOROSCOP. Fiecare zodie are particularităţile ei şi acestea se regăsesc inclusiv în comportamentul sexual al nativilor.

RomaniaTV.net
18 iun. 2014, 20:01
HOROSCOP. Cum se comportă în pat, în funcţie de zodie. Vezi ce „butoane” trebuie să apeşi

Iată cum se comportă iubitul/iubita ta în pat, în funcţie de zodia în care s-a născut:

BERBEC ( 21 martie – 20 aprilie)

Este genul care prima data face sex și abia apoi gândește. Este un amalgam de agresiune și acțiune! Sexual, Berbecul este o explozie care așteaptă sa se întâmple! Plăcerea rezida de cele mai multe ori in goana dupa prada decat cucerirea in sine. Desi para sa-si doreasca sa domine, nu-si doresc un partener supus.

Barbatul Berbec in pat

Barbatul Berbec este puternic si tiranic! Ii place sexul rapid si violent, asa ca daca sunteti in cautarea de cine romantice la lumina lumanarilor si plimbari lungi pe plaja, cautati in alta parte! E barbatul tipic care in 5 minute rezolva problema, iar daca va incita tipul ultra-macho care geme si se exteriorizeaza v-ati gasit biletul spre Rai! Nu este predispus la infidelitate decat daca il plictisiti in pat!

Femeia Berbec in pat

Vede sexul mai mult ca pe un act fizic decat ca pe ceva desprins dintr-un roman de dragoste prea sentimental. Daca sunteti plictisit si vreti sa aflati cum e sa fiti tratat ca o bucata de carne, nu va ramane decat sa incercati un one-night-stand cu o femeie Berbec. Cand va veti trezi, n-o veti mai gasi langa dvs si probabilitatea de a nu-si mai aminti numele dvs. cand va veti intalniti e foarte mare. Are un dram de perversiune, asa ca nu va speriati daca va vorbeste murdar sau va pune pe genunchi pentru o mica bataita.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Taurii sunt cu un pas inaintea jocului cand vine vorba de dragoste pentru ca sunt dominati de Venus, planeta iubirii! Taurul are toate calitatile pe care si le poate dori un amant, inclusiv senzualitate, loialitate si fidelitate. Cand un Taur tipic face dragoste, este vorba de placerea cea mai fizica si naturala din lume.

Barbatul Taur in pat

Barbatul Taur are nevoie de o femeie careia sa ii placa sa ramana acasa, sa manance si sa faca dragoste. Poate fi incapatanat si este recunoscut pentru „abilitatea” de a se supara ca un baietel, dar ii place la nebunie impacarea! Ii place sa ia lucrurile incet si usor si poate astepta ore ca partenera lui sa termine.

Femeia Taur in pat

Se descurca foarte bine la masaje si la sex, in general. Face o arta din a face dragoste. Doar sarutand-o, un barbat poate ajunge la marele „O”. Atingerea ei este blanda si de tandra, excita si mangaie, iar cand are chef si ea poate continua ore in sir, zile in sir.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Discutiile despre sex sunt hobby-ul preferat al Gemenilor, iar actiunea in sine, vine imediat pe locul doi. Gemenilor le place sa flirteze si sa atraga atentia sexulului opus, dar uneori asta e tot ce cauta. Au nevoie de o gama variata cand vine vorba de sex – week-end-uri perverse, o partida rapida in cabina unui magazin, tachinari senzuale pe sub masa la un restaurant elegant. O multime de Gemeni sunt bisexuali si de multe ori pot fi atrasi de acelasi sex.

Barbatul Gemeni in pat

Ii place sa dea si sa primeasca si poate fi destul de inventiv. E genul de barbat caruia ii place sexul in fata oglinzii, cu lumina aprinsa si, daca scoateti cateva sunete subtile sau vorbiti un pic mai murdar, il veti face fericit.

Femeia Gemeni in pat

Este mai interesat de IQ-ul partenerului mult decat de partile lui intime. Daca nu poate respecta intelectul, atunci satisfactia este imposibila pentru ea. Poate trece prin multe paturi fara sa-si gaseasca dragostea adevarata si nu este cea mai fidela membra a zodiacului. Ii place sexul pe fuga, intr-o toaleta de avion, in depozitul de la locul de munca, pe bancheta din spate a masinii.

Citeşte şi Combinaţii HOT: Cu ce semn zodiacal eşti compatibil

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Dragostea si sexul merg mana in mana pentru Raci. Au nevoie sa simta siguranta in dragoste inainte de a se putea relaxa din punct de vedere sexual si Racul tinde de multe ori sa se simta un pic vinovat si dupa ce face sex, deoarece asociaza fapta cu nou-nascutii, in special femeile, care fie raman gravide imediat fie se chinuie mai mult decat de obicei. Ii incita o masa gatita acasa si parteneri care iubesc copiii. Din foarte multe motive, Racul este un partener de vis!

Barbatul Rac in pat

Este un amant sensibil si va pune intotdeauna nevoile partenerei inainte de ale sale. Este plin de tandrete si o daruieste cu fiecare ocazie. In cazul in care barbatul Rac se decide ca vrea o relatie pe termen lung, va face tot ce e nevoie pentru a-si face iubita fericita in dormitor si in afara lui. Ah, si este un tip care prefera sanii!

Femeia Rac in pat

Raspandeste sexualitate si este nascuta „pentru imperechere”. O puteti cuceri cu complimente si saruturi.

LEU (24 iulie – 23 august)

Leii pot fi foarte concentrati asupra lor insisi in momentele tandre. Nu e vorba ca nu isi fac partenerul sa se simta excelent, doar ca de multe ori uita de el, fiind ocupati sa se felicite in secret pentru noua partida de amor! Cu toate astea, Leii vor de fapt mai mult decat sex de la partenerii lor. Le place sa presteze … si le place sa li se ceara sa presteze! Leii sunt destul de buni la asta, dar au nevoie constanta de laude pentru performantele lor remarcabile.

Barbatul Leu in pat

Este un amant bun pentru ca nu ii place sa dea rateuri. E sexy si are o aura de sexualitate dificil de negat. Dar ii lasa pe toti sa il adore, asa ca partenera trebuie sa se straduiasca ori acesta se va indrepta spre urmatoarea leoaica!

Femeia Leu in pat

E eleganta si sexy, fara sa faca nici un efort. Barbatii o iubesc, iar femeile vor sa fie ca ea. Ii place sa se joace de-a soarecele si pisica cu barbatii si pretinde respect. In pat, e o adevarata pantera si ii poate speria pe multi dintre parteneri.

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Fecioarele au doua parti ale personalitatii, inocenta si siretenia. Va pot face sa credeti ca sunt dulci si feciorelnice, dar cu siguranta NU sunt nici una nici alta! Cu toate acestea, Fecioarele sunt in cautarea unui partener pe termen lung, nu al unui one-night-stand sau al unei aventuri! Au tendinta de a seduce cu finete, de a fermea cu subtilitate, astfel incat sa va dati seama, cand sunteti vrajti de o Fecioara! Odata ce Fecioara se implica intr-o relatie pentru mai mult timp, sunt absorbite de activitatile de gospodarie ceea ce poate cauza o scadere drastica a libidoului.

Barbatul Fecioara in pat

Poate fi destul de plictisitor uneori pentru ca si-a setat deja pareri cu privire la modul in care ar trebui sa fie o femeie. Nu vrea sa critice sau sa ofenseze, dar perfectionismul lui ii poate duce partenera la disperare! Are totusi cateva idei perverse, insa e destul de dificil sa ajunga in miezul pasiunii sale! Este un adept al obisnuintei, deci daca iubita il poate atrage in obiceiul de a se culca cu ea, cine stie ce s-ar putea intampla?

Femeia Fecioara in pat

Este harnica si atenta cu privire la aspectul ei, dar in secret viseaza la un pic de depravare si sex murdar! E o romantica tainica ce-si astepta cu nerabdare amantul perfect. Avand in vedere ca amantul perfect nu exista, va profita de ce-i iese in cale! E destul de nesigura si are nevoie de un partener care sa o adore. Are o pasiune puternica sub exteriorul practic si abia asteapta pe cineva care sa o dezvaluie!

Horoscop: Plictisitoare sau aventuroasă în pat? Află cum te consideră, în funcţie de zodia lui

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Balanta este unul dintre cele mai sexy semne ale zodiacului, si daca nu poate obtine ce doreste de la un amant, va opta pentru doi! Sunt recunoscutee datorita standardelor duble pe care le are aproape in toate domeniile.Va va privi in ochi si va va spune „sa nu ma inseli niciodata, pentru ca eu n-o s-o fac niciodata”, chiar si atunci cand au planuit o noapte fierbinte cu altcineva! Pe Balante ii excita mai mult sa dea decat sa primeasca. Au o inima mare si sunt semnul cel mai putin egoist al zodiacului. Nu sunt foarte deschisi in ceea ce priveste gandurile lor sau fanteziile. Mai degraba ar tacea decat sa spuna adevarul si de a ofensa sau a face pe cineva de ras in public. In pat, au nevoie de o perioada de timp pentru a se simti suficient de confortabil pentru a spune exact ce-si doresc.

Barbatul Balanta in pat

Barbatul Balanta vede sexul ca pe o aventura interesanta si ar fi foarte dornic sa o faca in locuri publice, cum ar fi o toaleta de restaurant! Ii place sa se comporte ca un baiat rau si sansa de a putea fi prins il incita la maxim. Ar incerca orice fantezie are partenera, dar daca ii puteti pastra si inima, asta ramane de vazut. Cu toate acestea, are stofa de sot perfect, si ar prefera ca iubita sa sa preia conducerea. Este romantic si grijuliu, dar imblanzirea lui este un cosmar!

Femeia Balanta in pat

Singurul lucru care ii separa pe barbatii Balanta de femeile Balanta, e ceea ce se gaseste intre picioarele lor! Femeia Balanta isi doreste un barbat puternic, care intelege ca ea are nevoie de individualitate si libertate. Ii piere orice chef de sex sau atractia pentru un barbat cand acesta este un badaran si ragaie in public sau are o respiratie urat mirositoare. Igiena personala este cruciala daca vrei sa ajungi la nivelul doi cu o femeie Balanta. Balantele sunt foarte pricepute la prefacatorie cand vor sa obtina ceva. Cand Balanta din patul dvs scoate gemete in pat, uitati-va in ochii ei pentru a va asigura ca nu mimeaza.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt foarte posesivi. Se vor supara chiar daca doar va uitati la alta persoana atragatoare din camera. Dar va puteti mereu baza pe un Scorpion sa va fie alaturi cand aveti nevoie de el. S-ar putea sa nu stiti cu adevarat niciodata ce gandeste Scorpionul pentru ca pentru el, cunoasterea inseamna putere si sunt foarte buni la arborarea unei fete inexpresive pentru a acoperi orice emotie sau sentiment. Scorpioni iubesc sexul. Cu cat e mai murdar, cu atat mai bine. Incitati-i povestindu-le cea mai depravata fantezie a dvs. si cereti-i sa o puna in practica.

Barbatul Scorpion in pat

Sexualitatea lui este atat de puternic, incat va va ameti! Daca sunteti destul de norocoasa sa fiti cu un baiat Scorpion, vei fi intotdeauna multumita! Singurul lucru pe care nu veti dori sa-l faceti este sa-l enervati. Orice lucru veti face si nu ii va conveni, se va retrage in coltul lui si acolo va ramane o buna perioada de timp. Enervati-l de mai multe ori, si va cauta razbunare!

Femeia Scorpion in pat

Poate arata ca o fata linistita si timida, dar in pat nu este! E o femeie salbatica si pasionala, dinamica in dormitor. N-o calcati nici pe ea pe coada, pentru ca ea poate fi mult mai razbunatoare decat un barbat Scorpion, si n-are nici o problema in a provoaca o scena! Nu vorbiti despre alte femei, nu va lasati greu cuceriti, pentru ca va va tine minte si in acest joc nu aveti nici o sansa sa castigati.

SAGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Zeul banilor, al norocului si al distractiei in asternuturi. Sagetatorul e jucaus, stabil si foarte distractiv la petreceri. E salbatic, si poate fi cel mai petrecaret om din cati ati intalnit vreodata! Daca se intampla sa petreceti o noapte cu e, pregatiti-va sa experimentati lucruri pe care nu le-ati mai facut inainte! Sagetatorii sunt spontani si aventurosi si, cel mai probabil, au fost prinsi in timpul unei partide intr-un loc public. Cand vor gasi amantul potrivit, vor da 100%, atat timp cat sentimentul este reciproc.

Barbatul Sagetator in pat:

Chiar daca este chel, gras sau de varsta mijlocie, el inca este in stare sa cucereasca orice femeie. Dragostea sa si cautarea fericirii sunt ceea ce le atrage pe femei la el. Ii place sa o faca si daca il refuzati isi va indeplini nevoile in alta parte.

Femeia Sagetator in pat

Cu femeia Sagetator veti avea mult de lucru. E o adevarata aventura in dormitor si, de asemenea, n-are nici o problema in a inseala, daca nevoile nu ii sunt indeplinite. Dar puteti rezista la sexualitatea ei nonconformista? Isi va ascunde emotiile de dvs, dar nu faceti greseala de a vi le ascunde pe ale dvs. de ea. Cauta pe cineva in care poate avea incredere 100%, dar este chiar ipocrita, deoarece nu e prea de incredere.

HOROSCOP: Cât de repede se va plictisi de tine şi când te va părasi, în funcţie de zodia sa

CAPRICORN (23 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornii sunt foarte buni in a-si ascunde emotiile, astfel ca de multe ori e greu de spus daca sunt cu adevarat indragostiti. Daca aveti bani, puteti paria pe admiratia Capricornului, deoarece banii sunt un excelent stimulent pentru ei. Capricornul are o mare rezistenta sexuala si sunt in stare sa faca sex toata noaptea daca isi doresc asta.

Barbatul Capricorn in pat

Imaginatia nu este un punct forte al Capricornului asa ca nu va asteptati la acrobatii din partea lui. Sexul cu el ar putea fi la fel de plictisitor ca si cand v-ati uita la vopsea cum se usuca si, pe deasupra, tinde sa fie un pic mai egoist. Dar puteti fi sigura ca va va fi credincios.

Femeia Capricorn in pat

E puternica si increzatoare si ii place sa conduca! E greu sa treci de carapacea in care si-a inchis sufletul, dar, o data in interiorul ei, o veti descoperi dulce si tandra. Pozitia sa preferata poate fi misionarul, dar cauta emotia si in locatii noi, asadar experimentati pentru a o mentine interesata.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Zeul rasturnarilor bruste de situatie. Varsatorii sunt prieteni mult mai buni decat amanti, dar atunci cand un nativ tipic are parte de zbenguiala, aceasta este mai mult o experienta intelectuala decat una emotionala. Aspectul nu este important pentru un Varsator intr-o relatie, mintea si spiritul sunt atributele care il excita.

Varsatorii sunt foarte distractiv in pat si sunt, probabil, cei mai inventivi dintre toate semnele. Stimulare mentala este mai importanta pentru ei decat cea fizica, ceea ce inseamna ca pornografia ii infierbanteaza! Nativii acestei zodii sunt nerabdatori si le place ca sexul sa fie rapid si satisfacator. Sunt foarte stricti cu privire la igiena si contraceptie, iar „zborul din floare in floare” nu prezinta nici un interes pentru ei.

Barbatul Varsator in pat

Are o putere uimitoare de autocontrol, si se poate stapani atata timp cat este nevoie pentru ca partenera lui sa ajunga la orgasm inaintea lui! Cand vine vorba de experimente sexuale, se deda cam la orice: joc de roluri, S & M, sesiune foto in pielea goala la 5 dimineata in curtea casei, DAR nu il intereseaza partidele in 3, swinging-ul sau relatiile deschise cu o partenera implicata in alta relatie. Ar putea face si asta de distractie, dar nu cu iubirea vietii lui.

Femeia Varsator in pat

Isi cauta un amant care sa fie foarte direct si sincer cu ea, dar pana il gaseste, se va multumi cu oricine este disponibil. Dragostea o sperie din cale-afara. Ii place sa-si tina emotiile sub control, ceea ce o poate face sa para rece si inabordabila, dar de fapt ea doar se protejeaza.

PESTI (20 februarie – 20 martie)

Din punct de vedere sexual, Pestii sunt un fel de plastilina in mainile dumneavoastra. Orice va doriti, ORICE, este la o intrebare distanta. Daca sunteti in cautarea cuiva care va merge pana in panzele albe pentru a descoperi tot punctele dvs secrete, atunci un Peste e omul potrivit! Una din trasaturile lor cele mai descurajatoare este capacitatea lor de a deveni foarte, foarte gelosi. Uneori, le e atat de teama de a nu pierde poveste de dragostea incat strica ei insisi finalul fericit.

Barbatul Pesti in pat

Este romantic si are reputatia de a fi un afemeiat. Partenera unui Peste trebuie sa fie vigilenta deoarece este putin cam nestatornic. In schimb, este un amant excelent. Se ghideaza dupa principiul ca sexul ar trebui sa fie o experienta extra-croporala, iar daca i se pune pata pe dvs, fiti pregatite pentru o cursa de zile mari.

Femeia Pesti in pat

Ea are nevoie de romantism, care e insusi aerul pe care il respira. Ii place sa fie tinuta in brate si sa I se sopteasca nimicuri dulci, dar cand vine vorba de actiune din asternuturi, nu se multumeste sa faca aceleasi lucruri, cand stie ca exista mai multe optiuni la indemana.