Horoscop decembrie. Zilele în care fiecare zodie este răsfăţată de astre

HOROSCOP SPECIAL: o zodie va primi cea mai bună veste din tot anul în luna decembrie. Avem şi zilele norocoase pentru celelalte semne astrale.

02 dec. 2021, 21:02
Horoscop decembrie. Zilele în care fiecare zodie este răsfăţată de astre

Horoscop decembrie.

Pe măsură ce ne apropie de perioada  sărbătorilor, Universul  ne oferă un cadou: Jupiter, planeta dedicată în întregime creșterii și abundenței, va intra în Pești pe 29 decembrie 2021, făcând din aceasta cea mai bună zi a lunii pentru fiecare zodie. În 2022,  Jupiter își va  face trecerea completă în semnul Peștilor, dar vestea cea mai bună este că înainte de a începe Anul Nou ne putem cu toții aștepta la o foarte mare și foarte importantă schimbare.

Numere norocoase zodiac chinezesc. Afla care sunt numerele tale norocoase, in functie de zodie
Berbec
Pe măsură ce Jupiter intră în cea de-a 12-a casă a bunăstării psihologice, vei avea tendința să-ți concentrezi o parte din energie asupra eului tău interior. De data aceasta va fi cu siguranță mult mai lentă și mai atentă, dar, ca cineva care este mereu în mișcare, este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă tempera și pentru a vă regăsi liniștea și înțelepciunea.

Horoscop decembrie Taur
Îți pasă profund de relațiile tale, dar cariera ta te-a împiedicat să ai o viață socială împlinită. Vestea bună este că ziua  de 29 decembrie îți va aduce multe noi oportunități de a crea relații noi, sănătoase și inspiratoare, permițându-ți în sfârșit să începi să prioritizezi ceea ce contează cel mai mult pentru tine. Intri într-o perioadă de bun augur și 2022 va începe într-o notă înaltă. Bucură-te, ești printre favoriții zodiacului!

Gemeni
Vă place să împărtășiți informații cu alții, iar ziua de 29 decembrie vă va permite să faceți acest lucru la scară largă. Vei avea și mai multă înțelepciune, acum va fi timpul să o împărtășești cu lumea din jurul tău și să  faci din tot mai frumos și mai bun. Este vremea să strălucești și lumina ta să se reverse peste cei din jurul tău.

Zilele norocoase ale fiecărei zodii. Cine dă vineri petrecere şi cine câştigă duminică la Loto

Horoscop decembrie Rac
Energia astrologică din 29 decembrie va fi pe deplin în ton cu natura ta sensibilă și intuitivă și va provoca probabil una sau două treziri spirituale pentru tine. Fie că este vorba de o retragere într-o sesiune de yoga care vă schimbă viața sau de un antrenament de meditație, acest tranzit vă va ajuta să vă simțiți mai bine și să vă extindeți orizonturile în cele mai neașteptate moduri.

Leu
Mutarea lui Jupiter în Pești pe 29 decembrie va stimula evoluția în ceea ce privește conexiunile tale cele mai profunde. Fie că primești sprijin emoțional (sau financiar) de la un partener sau pentru carieră sau dacă primești o moștenire neașteptată, acest tranzit îți va oferi impulsul pe care nu ai îndrăznit să-l ceri până acum  și va fi cu totul și cu totul neașteptat.

Horoscop decembrie Fecioară
Pe 29 decembrie, Jupiter în Pești îți va schimba atenția de la a fi ocupat cu listele de lucruri de făcut la extinderea și îmbunătățirea conexiunilor cu ceilalți. Este important să vă amintiți cât de importante sunt conexiunile dvs. personale, iar acest tranzit vă va încuraja să trăiți zile frumoase revăzând oameni importanți pentru voi.

Balanță
Ziua de 29 decembrie se va concentra pe sănătatea, bunăstarea și responsabilitățile de zi cu zi. Pentru a avea relațiile la care visezi, trebuie să ai timp să ai grijă de tine, iar Jupiter în Pești va fi acolo pentru a te ajuta să pornești în această călătorie.

Scorpion
Tranzitul spectaculos  din 29 decembrie va pune probabil în evidență latura ta creativă, precum și alte moduri de a experimenta plăcerea. Dacă ești un Scorpion sau ai ascendent Scorpion, intimitatea va fi va  fi în prim plan pentru tine, iar Jupiter în Pești va contribui la experiențe noi, interesante și distractive care vor continua și anul viitor.

Horoscop decembrie Săgetător
2022 arată foarte bine pentru tine, mai ales când vine vorba de casă și familie. Deoarece sunteți un spirit liber, treceți adesea cu vederea aceste zone ale vieții voastre, dar Jupiter în Pești vă va împinge să acordați mai multă atenție familiei de bază  și să stabilești un anumit nivel de securitate pentru familia și casa ta.

Capricorn
Odată cu trecerea lui Jupiter în Pești vei putea să folosești mai bine resursele pe care le-ai acumulat și să le folosești pentru a ați aprofunda interesele și pasiunile. Acesta va fi, de asemenea, un moment grozav pentru a vă implica în tot felul de angajamente în domeniul dvs., deoarece veți învăța multe, de asemenea, ieșind și interacționând cu oameni noi. Este vremea să vă faceți remarcați!

Vărsător
Tranzitele astrologice din 29 decembrie îți vor permite să începi să construiești o bază solidă când vine vorba de banii tăi. Acesta va fi un moment grozav pentru a folosi ceea ce ai învățat despre tine în ultimul an și a aplica această înțelepciune în valorile tale și în viața ta. Vei lua un start plin e prosperitate pentru 2022.

Pești
Pe 29 decembrie, schimbarea interioară pe care ai văzut-o în tine va începe să se vadă  în exterior. Așteptați-vă la evoluție spectaculoasă  și oportunități nou descoperite în 2022, deoarece veți primi în sfârșit claritatea pe care o căutați. Evoluția ta personală se datorează faptului că ai făcut ceea ce trebuie și acum vei culege beneficiile pe toate planurile! Trăiește din plin pentru că meriți toate lucrurile bune care ți se vor întâmpla!