Horoscop Mariana Cojocaru august 2022: O perioadă încărcată din punct de vedere karmic”

Astrologul Mariana Cojocaru a enumerat evenimentele astrologice care își vor pune amprenta asupra tuturor semnelor zodiacale. Perseidele și mișcarea retrogradă a lui Uranus vor fi, de departe, cele mai spectaculoase fenomen, unele care s-ar putea să ne dea, însă, bătăi de cap.

25 iul. 2022, 16:38
Horoscop Mariana Cojocaru august 2022: O perioadă încărcată din punct de vedere karmic”

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022. Cunoscutul astrolog susține că oamenii trebuie să țină cont de proiectele pe care le au. Cojocaru îi încurajează pe toți să se pregătească de pe acum pentru lunile septembrie și octombrie, luni mult mai dificile față de ultima perioadă de vară.

Veștile sunt în mare parte bune pentru luna august. O altă planetă grea, Uranus, va intra în retrogradare pe 19 august. Uranus va fi exact pe axa karmică în Taur.

Horoscop karmic 25-31 iulie 2022. O săptămână cu multe hopuri financiare
Fiind așa, e o chestiune de retrospectivă. Se spune că în momentul în care există un astfel de aspect, ne ducem cu gândul la trecut. Ne întoarcem cu mintea la karma noastră, la viețile anterioare.

Toate zodiile vor avea de făcut anumite analize ale lucrurilor petrecute în trecutul lor, care se manifestă într-un fel sau altul acum. Cu Uranus retrograd, pot crește ușor și nemulțumirile. Cu toatea acestea, „vom fi mai temperați. Trebuie să ne facem un plan de bătaie, dar altfel”, a declarat Mariana Cojocaru la Antena Stars.

Ploaia de stele Perseidele, care va avea loc între 11 și 14 august, vine cu câteva vești bune pentru fiecare zodie. Mai precis, în nopțile Perseidelor, dorințele pe care ni le punem se pot îndeplini. Trebuie să știm și ce să cerem de la Univers, felul în care ne punem o dorință, a mai mărturisit Marian Cojocaru.

Două zodii cu noroc la câştiguri financiare în august. Ei au şansă la Loto, jocuri de noroc sau creșteri salariale

„Partea de spiritualitate nu vine la pachet cu o bogăție ieșită din comun. Este important să îți îndeplinești menirea, misiunea karmică”, este sfatul prețios pe care l-a dat Mariana Cojocaru pentru toate zodiile, un sfat valabil pentru întreaga lună august 2022.

Așadar, luna august vine cu provocări, dar și cu oportunități de îndreptare a greșelilor trecutului.