Horoscop Mariana Cojocaru. Cumpene karmice în weekend legate de amor şi sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile vine cu o avertizare pentru mai multe zodii, care se pot trezi cu blocaje afective și cu probleme la nivel emoțional. În plus, sănătatea poate fi afectată în această săptămână. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

16 apr. 2021, 09:10
Horoscop Mariana Cojocaru. Cumpene karmice în weekend legate de amor şi sănătate

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Săptămâna care urmează se focusează pe comunicare și blocaje afective. Negocieri, atunci când este vorba de carieră, a cărui deznodământ nu-l pot analiza decât studiind astrograma complexă a fiecăruia. Blocajele afective țin de dragoste și de impasul în care ajung compatibilii și incopatibilii în relațiile lor, inclusiv de familie. Sănătatea poate fi afectată de un prea-plin energo-magnetic astro-planetar.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR
Taur- Vă avertizam de multă vreme de tensiunile uraniene ce se pot răsfrânge asupra tuturor, indiferent chiar de zodia în care v-ați și ne-am născut. Spuneam atunci de explozii, incendii, evenimente tip șoc și uitați cum se confirmă aceste lucruri,cel puțin în țara noastră (patron Uranus). Pe un butoi cu pulbere stau sănătatea voastră, cariera sau dragostea (familia, căsătoria, copiii, rudele, prietenii).

Horoscop WEEKEND 16-18 aprilie 2021. Atmosfera optimista, dar nu pentru toate zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI
Gemeni- Schimbări majore pe cer, a cadrului astral, care vă vizează în mod direct. Sănătatea ține de chestiunile profunde karmice de le aveți înscrise pe karma personală. Tzunami în plan sentimental(dragoste, copii, familie), care vă poate da toată viața și toate planurile peste cap. Cariera și business-ul sunt într-un moment de cumpănă, de aceea cei mai mulți căutați parcă acul în carul cu fân sau moloz…

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC
Rac- Luna are nevoie de lumina Soarelui, voi aveți nevoie de orientare pentru a nu orbecăi pe Axa Destinului. Întunericul poate să vă ducă pe un drum înfundat și să nu vedeți nici măcar calea de întoarcere sau unde și cum să cotiți pentru a vă relua calea (dragoste, carieră, business, justiție, dușmani vizibili și invizibili). Nici sănătatea pare să nu fie sub cele mai bune auspicii. Stare care se poate croniciza.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia LEU
Leu- La voi lucrurile se pot acutiza, dacă spuneam mai devreme de stări ce se pot croniciza. Poate fi vorba direct de sănătatea voastră sau a cuiva drag, căci aveți înscris și risc de accidente și incidente. Incidentele se pot produce și în casă și în afara casei. Adică, pe carieră sau relațiile de business, asocieri, colaborări și parteneriate. Dragostea se poziționează între ciocanul și nicovala astro-karmică.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Și la voi se declanșează principiul dominoului în săptămâna următoare. Cred că știți că este suficient ca cineva să atingă prima piesă și toate pot pica pe rând. Ordinea este aleatorie, căci ține de astrograma complexă a fiecăruia. Dar sigur fiecare piatră are inscripționat pe ea segmentele de destin care vă interesează cel mai mult: dragoste, sentimente, copii, carieră, business, sănătate, justiție, job.

Horoscop Mihai Voropchievici 12-18 aprilie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ
Balanța- Intrați într-un ring de box, atunci când privesc și analizez aspectele astrale pe termen scurt și mediu. Relațiile sentimentale(dragoste), de familie, profesionale (carieră și business), dar și toate tipurile relaționale sociale sunt incluse aici. Mă refer la autorități. Aspectele astro-magnetice pe care Luna le generează în raport cu celelalte planete, mă duc cu gândul la cumpenele karmice inclusiv pe sănătate…

Horoscop Mariana Cojocaru intagral, pe kfetele.ro