Horoscop Oana Hanganu 2-8 aprilie. Urmează o perioadă de provocări, cu tensiuni în cuplu şi restricţii financiare

Berbecii muncesc şi pentru colegii care trag chiulul, Racii se retrag din relaţii în care nu sunt apreciaţi cu adevărat. Ce se întâmplă cu restul zodiilor.

30 mart. 2018, 12:22
Horoscop Oana Hanganu 2-8 aprilie. Urmează o perioadă de provocări, cu tensiuni în cuplu şi restricţii financiare

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 anunţă o perioadă provocatoare pentru toate zodiile, din cauza „conjuncţiei” dintre Marte şi Saturn şi a aspectelor tensionate de „careu” dintre Mercur retrograd, pe de o parte şi Marte şi Saturn pe de alta, scrie huff.ro.

Citeşte şi HOROSCOP CHINEZESC APRILIE 2018, Anca Dimancea. Cine trebuie să aibă grijă de sănătate, cine are noroc de bani mulţi

Planetele Marte şi Saturn se află în zodia Capricorn şi în data de 2 aprilie vor acţiona în tandem: Marte aduce acţiune, îndrăzneală, spirit de iniţiativă, dar Saturn cere prudenţă, răbdare şi responsabilitate, iar mulţi nativi vor avea senzaţia că bat pasul pe loc.

BERBEC

Berbecii refac acte sau proiecte sau trebuie să muncească şi pentru colegi care trag chiulul dar apar la momentul de bilanţ pentru a primi laude nemeritate.

În plan financiar, apar restricţii şi, de aici, tensiuni în cuplu.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunţă tensiuni la locul de muncă sau complicaţii financiare chiar de luni, când Marte, planeta care îi patronează, va forma un aspect tensionat cu Saturn, aducătorul de restricţii şi de provocări.

În plus, Luna, aflată în „casa Banilor altora” va fi în aspect tensionat cu Micul Benefic Venus, aflat în sectorul Resurselor personale din astrograma lor.

Astfel, răspunsul la o cerere de credit va întârzia sau nativilor li se vor cere acte suplimentare, onorariul pentru o activitate va fi mai mic decât cel sperat sau stabilit sau, la serviciu, nativilor li se vor încredinţa sarcini suplimentare, fără să se discute nimic despre partea financiară.

Toate acestea vor provoca supărări şi frustrări şi mulţi Berbeci vor dori să îşi facă dreptate, chiar cu riscul de a se certa cu cineva important sau cu riscul de a pierde o colaborare.

Mercur retrograd în zodia Berbec va complica şi mai mult situaţia şi mulţi nativi vor fi nevoiţi să îşi restabilească priorităţile, să refacă acte sau proiecte şi să muncească şi pentru colegi care vor trage chiulul dar vor apărea la momentul de bilanţ pentru a primi laude nemeritate.

Ziua de miercuri va fi dominată de aspectul tensionat de „careu” dintre Mercur retrograd, aflat în zodia Berbec şi planeta Marte, aflată în casa Carierei din astrograma Berbecilor.

Citeşte şi HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 26 MARTIE – 1 APRILIE: O săptămână plină de încerări. Previziunile runelor pentru fiecare zodie

TAUR

Taurii au senzaţia că nu se mai pot baza pe nimeni şi pe nimic.

Informaţii furnizate de „oameni de bine” pot zdruncina încrederea în partener sau pot provoca probleme în relaţia cu şefii şi colegii. Ar trebui să nu dea crezare nimănui şi să verifice tot ce li se spune.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Taur anunţă posibile tensiuni în cuplu chiar de luni, când Luna şi Venus vor fi „în opoziţie”, iar nativii vor fi greu de mulţumit, încăpăţânaţi şi foarte critici la adresa partenerului de viaţă.

În plan profesional, însă, nativii vor avea surprize plăcute, mai ales dacă sunt interesaţi de un job în străinătate sau într-o companie străină sau dacă au de susţinut un examen.

Dar, în seara zilei de luni, Marte şi Saturn vor forma un aspect tensionat de „careu”, care îşi va pune amprenta asupra întregii săptămâni şi va aduce tot felul de obstacole şi întârzieri, punând la încercare răbdarea nativilor.

Marte şi Saturn vor acţiona în sectorul Străinătăţii din astrograma Taurilor şi vor diminua optimismul acestora.

Unii Tauri vor afla că, pentru a obţine un job trebuie să urmeze nişte cursuri, iar acestea vor cere bani, timp şi modificarea agendei personale din următoarele săptămâni.

Alţii vor fi desemnaţi de şefi să plece într-o călătorie sau să se ocupe de un eveniment, în zilele care îşi programaseră un eveniment de familie sau o minivacanţă.

Miercuri, 4 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Marte, iar acesta va afecta nu doar relaţiile de muncă sau afaceri, ci şi relaţia de cuplu.

GEMENI

Gemenii sunt mult prea „prinşi” cu problemele de la serviciu sau cu demersurile necesare pentru consolidarea carierei şi nu mai au nici timp, nici chef, nici energie pentru nimic altceva.

Nici măcar pentru persoana iubită.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Gemeni este dominat de prezenţa planetei Mercur, acum în tranzit retrograd, în zodia Berbec şi în casa Prietenilor, dar şi a planurilor de viitor şi speranţelor.

Iar în zilele de miercuri şi joi Mercur retrograd va forma două aspecte tensionate cu planetele Marte şi Saturn, aflate în „casa Banilor altora” din astrograma lor.

Asta înseamnă că Gemenii vor fi nevoiţi să îşi modifice planurile de viitor sau să renunţe la anumite proiecte din cauza resurselor financiare insuficiente sau din cauza anulării ori amânării unui sprijin financiar promis de un prieten.

Aceste probleme vor fi greu de acceptat de către Gemeni pentru că săptămâna începe, pentru ei, într-o notă optimistă, creionată de discuţii favorabile şi promisiuni financiare la locul de muncă.

Gemenii ar trebui să nu îşi facă planuri pe baza acestor simple promisiuni, mai ales că Mercur, planeta Comunicării, este în tranzit retrograd şi este chiar planeta care îi patronează.

Optimismul Gemenilor se va atenua din seara zilei de luni, când planetele Marte şi Saturn vor acţiona în echipă în sectorul Banilor altora din astrograma lor.

Pe de o parte, Marte îi va însemna pe Gemeni să ceară o finanţare sau o mărire de salariu; pe de altă parte, Saturn va veni cu amânări sau cu responsabilităţi suplimentare.

RAC

Racii îşi evaluează relaţiile (inclusiv cea sentimentală) şi vor să se retragă din cele în care nu sunt apreciaţi cu adevărat.

În weekend, intră într-un nou cerc social care îi va ajuta şi încuraja să îşi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Rac anunţă, pentru luni, tensiuni între persoana iubită şi un prieten sau rezultate nesatisfăcătoare în promovarea unui proiect la care nativii au muncit cu drag în ultima perioadă.

Continuarea horoscopului pe huff.ro.