Horoscop pentru Crăciun 2021. Ce zodii vor avea parte de sărbători liniştite şi de cadouri nesperate, ce zodii vor avea sărbători agitate şi surprize neplăcute

Sărbătorile de iarnă reprezintă acea perioadă din an în care toţi ne dorim să fim alături de cei dragi, să fim mai liniştiţi şi să ne detaşăm de problemele cotidiene. Lucrurile nu stau, din păcate, întotdeauna aşa cum ne-am dori.

08 dec. 2021, 15:38
Horoscop pentru Crăciun 2021. Ce zodii vor avea parte de sărbători liniştite şi de cadouri nesperate, ce zodii vor avea sărbători agitate şi surprize neplăcute

Horoscop pentru Crăciun 2021. În perioada sărbătorilor de iarnă, Universul ne-a pregătit surprize. Unii nativi vor avea parte de sărbători frumoase, liniştite, îmbelşugate, care îi vor împlini şi îi vor încărca cu energie. Pentru alţii, însă, sărbătorile vor aduce tensiuni cu apropiaţii şi fel de fel de supărări.

Ce zodii vor avea parte de sărbători liniştite şi de cadouri nesperate, ce zodii vor avea sărbători agitate şi surprize neplăcute, aflaţi în cele ce urmează.

Horoscop pentru Crăciun 2021. Norocoşii zodiacului vs ghinioniştii zodiacului

BERBEC

Pentru aceşti nativi, Crăciunul vine cu multe surprize și cadouri din partea persoanelor apropiate. Sectorul sentimental înfloreşte. Astrele pregătesc pentru ei ceva special în viața amoroasă. Sunt entuziasmați de atmosfera din jurul lor și reuşesc să se bucure de sărbători şi îşi încarce bateriile.

TAUR

Pe Tauri, apropierea sărbătorilor îi stresează puţin din cauza cheltuielilor. Pe lângă asta, trebuie să muncească dublu în perioada sărbătorilor. Din fericire, se bucură de susţinerea partenerului de viață, astfel încât totul li se va părea mai uşor. Sărbătorile vin cu multe bucurii pe plan personal pentru ei.

GEMENI

Gemenii au parte de un Crăciun magic. Reuşesc să se dedice în totalitate familiei, partenerului de viaţă şi să uite complet de problemele curente. În consecinţă, vor avea parte de momente memorabile alături de cei dragi. În plus, contextul astral îi ajută să-şi planifice câteva schimbări majore care se vor concretiza începând de anul viitor.

Citeste si Horoscop dragoste 2022. Trei zodii vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

RAC

Deşi nu mai dovedesc cu munca, aceşti nativi reuşesc să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Pregătirea meniurilor, a cadourilor ar putea părea nişte sarcini copleşitoare din cauza lipsei de timp, dar în cele din urmă totul le va ieşi ca la carte. Perioada sărbătorilor va fi de bun augur pentru ei. Vor primi o veste neaşteptat de bună.

LEU

Aceşti nativi sunt dintre ghinioniştii zodiacului, căci vor avea parte de tensiuni în preajma sărbătorilor. Din fericire, până spre Revelion, lucrurile se vor aşeza. Situaţia s-ar putea detensiona mai repede dacă nativii ar renunţa la atitudinea ostilă şi la reproşuri. Conflictele se vor manifesta mai cu seamă pe plan sentimental.

FECIOARĂ

Chiar dacă e sfârșit de an, Fecioarele, muncitoare cum le ştim, vor trage din greu. Sunt pregătite să lucreze dublu fiindcă au nevoie de bani. Este o perioadă bună să scape de câteva datorii, mai ales că sectorul financiar este foarte bine aspectat, ceea ce înseamnă nişte bani în plus.

BALANŢĂ

Balanțele reușesc să rezolve multe lucruri de sărbători, iar asta le dă un sentiment al împlinirii pe care nu l-au mai trăit de multă vreme. Totuşi, aceşti nativi pot fi mai agitaţi decât de obicei, lucru care ar putea strica magia Crăciunului. Cei care nu au un partener de viață să fie atenți cine îi înconjoară, pentru că dragostea adevărată poate fi la o aruncătură de băţ.

SCORPION

Scorpionii sunt tentaţi să cumpere mai mult decât au nevoie şi să arunce, astfel, banii pe fereastră. Petrec mult timp prin magazine în căutarea de cadouri scumpe pentru cei dragi. Sărbătorile vin, pentru aceşti nativi, cu o decizie importantă pe plan sentimental, care ar fi trebuit luată de mult, dar pe care abia acum îşi găsesc curajul să o ia.

Citeste si Horoscop 2022. Energie astrală mai puţin tensionată. Schimbări majore mai ales în ceea ce privește sistemul de valori al nativilor

SĂGETĂTOR

Crăciunul îi prinde pe Săgetători cu o serie de probleme nerezolvate la serviciu, iar din acest motiv nu se pot bucura pe deplin de această perioadă. Din fericire, lucrurile se vor aşeza către sfârşitul anului. Astfel, Anul Nou îi va prinde cu chef de viaţă şi plini de bună dispoziţie, de care se molipsesc cu uşurinţă cei din jur.

CAPRICORN

Sărbătorile îi prind pe aceşti nativi cu mai puţini bani decât şi-au dorit în buzunare. Din fericire, sunt destul de inspiraţi încât să pregătească surprize speciale pentru cei dragi. De Crăciun, vor avea parte de momente cu totul speciale pregătite de prieteni sau de partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii nu au chef de prea multă agitaţie de sărbători, preferă să le petreacă în linişte, cu cât mai puţine persoane în jurul lor. Celor singuri, astrele le-ar putea scoate în cale marea iubire de Crăciun sau de Revelion. Cei aflaţi într-un cuplu ar putea primi propunerea de a trece la următorul nivel al relaţiei. Nu sunt excluse mici probleme cu banii.

PEŞTI

Aceşti nativi ar putea atrage antipatii, în perioada sărbătorilor, din cauza sincerităţii lor, care îi poate atinge pe oamenii care le sunt în preajmă. Din acest motiv, nu sunt excluse tensiuni, supărări, dar acestea se vor risipi către Revelion. Totuşi, ţine doar de ei să nu alimenteze conflictele.