HOROSCOP RUNE 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Noutăţi de la pietrele mistice pentru ultima săptămână din an

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

26 dec. 2021, 13:12
HOROSCOP RUNE 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Noutăţi de la pietrele mistice pentru ultima săptămână din an

HOROSCOP RUNE 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.  Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce zodii intră în noul an cu zâmbetul pe buze
Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop 2022. Acest semn zodiacal va trăi in 2022 cel mai bun an al vieţii sale
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Horoscop RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – GEBO : Runa Gebo inseamna cadou, si ca orice cadou, mesajul runei poate fi inteles pe multe niveluri. Cadourile sunt in general lucruri pozitive, atat pentru cel ce da cat si pentru cel ce primeste. In multe culturi totusi, cadourile si favorurile poarta cu ele si obligatia de a raspunde inapoi intr-un fel similar. De aceea, in acest caz, aceasta runa este un simbol ca prin cadou se intareste o prietenie, o casnicie, o alianta sau orice legatura intre oameni sau organizatii. Gebo este o runa puternica ce transmite ca uniunile tale sunt la fel de puternice. Mai mult, aceasta runa nu este reversibila, exact ca si prieteniile adevarate care nu pot fi destramate usor sau deloc.

Horoscop RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – JERA. Jera este simbolul rascrucilor de drumuri. Exista o energie a alegerii implicata ori de cate ori apare aceasta runa. Vorba „ce semeni aceea culegi” vine exact din aceasta energie a lui Jera. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre urmatoarea rascruce de drumuri unde trebuie sa faci alte alegeri si tot asa. Ti se recomanda sa participi activ la propria ta calatorie, sa faci alegeri intelepte, onorabile, bine gandite si nu orientate spre raul altui om, astfel urmatoarea ta intersectie de noi alegeri nu te va confuza. Jera este conectata cu energia lui Freyja, zeita cresterii.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Ai putea simti o lipsa de idei noi si de creativitate. Insa se pare ca este ceva doar temporar. Ai putea avea nevoie sa schimbi unele lucruri din viata ta ca sa te reintorci pe calea corecta. Daca te uiti adanc in tine s-ar putea ca deja sa stii ce trebuie schimbat. Cea mai mica schimbare poate duce la cel mai mare impact.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.