Horoscop săptămânal BANI 24-30 septembrie 2018. Ai curaj să faci cu adevărat bani?

Ultima saptamana a lunii septembrie are doua mari evenimente: o Luna plina teribil de provocatoare, imprevizibila si curajoasa in Berbec marti 25 septembrie, precum si iesirea lui Pluto din retrograd duminica 30 septembrie!

23 sept. 2018, 20:23
Horoscop săptămânal BANI 24-30 septembrie 2018. Ai curaj să faci cu adevărat bani?

Atunci cand planeta transformarii, mortii si renasterii revine la miscarea directa din hibernarea sa anuala retrograda, nu ne mai putem tine ochii inchisi din fata noii noastre identitati. Sa fim pregatiti, pentru ca luna octombrie va continua sa aduca transformari si mai adanci si care pot misca sufletul cu adevarat.

Ai fost prea bland?

Ti-ai suprimat dorintele, facand compromisuri si incercand sa ii multumesti pe toti? Acum te opresti! Ce vrei TU cu adevarat? Nu, nu este complicat. Este simplu mereu, mai ales sub Luna plina in Berbec.

Identifica ce vrei. Berbecul este aici sa iti dea forta de a-ti aminti. Insa ca sa ajungi acolo. Trebuie sa iti atingi, sa vezi si sa vindeci rana ce te tine departe de dorinta ta implinita.  

Fii sincer cu tine si cu ceilalti si mergi inainte din intuneric in lumina! 

Iata mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscop saptamanal bani pentru 24-30 septembrie 2018:

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O energie noua te cuprinde. Daca ai fost pasiv pana acum, Universul te pune la lucru. Daca ai fost prea agresiv, te mai domoleste putin. O perioada excelenta sa faci bani. Trebuie doar sa ai curajul sa-ti asumi riscuri.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Activitatea in zona carierei este intensa. Pot aparea mai multe responsabilitati, dar si mai multi bani. Totusi, esti sigur ca le poti face pe toate? Oricat de promitator ar parea sa fii omul orchestra, nu functioneaza intotdeauna Fii precaut!

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te bucuri de mai multa energie decat in perioadele trecute si esti gata pentru planuri mari. Atentie, insa, s-ar putea ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ. Indiferent ce plan iti faci, iti trebuie si unul de rezerva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.