Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie 2018. O zodie, nemulţumită tot timpul

Specialistul Urania citeşte în astre sfaturi pentru cei 12 nativi ai zodiacului pentru perioada 26-30 noiembrie 2018. Previziunile astrologice ale acesteia îi fac pe ei să întâmpine mai uşor neprevăzutul ce urmează. Se pare că Neptun este din nou pe mersul său direct, un Careu în T foarte puternic. Nativii născuţi în zodia gemeni sunt predispuşi la ceartă din cauza nemulţumirilor sale veşnice.

26 nov. 2018, 06:46
Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie 2018. O zodie, nemulţumită tot timpul

Iată care sunt previziunile Uraniei către zodiile horoscopului! Află dacă eşti printre cei norocoşi! „În viaţă, dacă nu te mulţumeşti cu puţin, de regulă primeşti mai mult.Să-i mulţumeşti făcliei pentru lumina sa, dar nici pe cel din umbră ce-o ţine nu-l uita. E bogat cel ce se mulţumeşte cu puţin, mulţumirea fiind bogăţia naturii”.

Citeşte şi Horoscop DRAGOSTE săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie 2018. Atenţie la relaţii

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Berbec

Urania indică pentru berbeci o comunicare foarte proastă. De asemenea, indică şi multe deplasări de o scurtă durată. Continuarea studiilor este în planul dumneavoastră.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Taur

Veţi avea multe discuţii pe tema banilor şi a situaţiei financiare. De asemenea, se arată că veţi avea multe blocaje. Aveţi planuri care nu sunt foarte realiste, nu vă ştiţi exact şansele de reuşită şi nu vreţi să puneţi asta în vedere, doar vă aruncaţi în situaţie.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Gemeni

Dimineaţa de 24 vă va surprinde destins, vesel şi cu o dispoziţie excepţională. Sunteţi foarte degajaţi. Este indicat să faceţi economie.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Rac

Veţi avea o perioadă de meditaţie şi relaxare totală. Vor interveni schimbări în planurile voastre şi multe amânări.

Horoscop Urania pentru 26-30 noiembrie: Leu

Vă aşteaptă întâlniri cu prietenii şi dialoguri care vă vor face mult bine. Sunteţi preocupaţi de multe, în numeroase domenii. Sunteţi interesat să ştiţi de toate.

Continuarea horoscopului AICI.