Horoscop weekend 21-23 septembrie 2018. Urmează PROVOCATOAREA LUNĂ PLINĂ în BERBEC de marţi! Ies răni din copilarie la iveală!

Weekendul 21-23 septembrie 2018 ne asteapta si iata horoscopul de weekend ce ne ghideaza cum sa profitam din plin de energia activa pe care Luna ne-o pune la dispozitie prin tranzitul sau. Luna este astrul ce influenteaza emotiile oamenilor. Intrucat o data la doua zile si jumatate, Luna se muta in alta zodie pentru a parcuge in 28 zile toate cele 12 zodii, nu e de mirare cum si noua ni se schimba starile, interesele, prioritatile.

19 sept. 2018, 19:46
Horoscop weekend 21-23 septembrie 2018. Urmează PROVOCATOAREA LUNĂ PLINĂ în BERBEC de marţi! Ies răni din copilarie la iveală!

In acest weekend, Luna in crestere de luminozitate se va afla in sentimentalul, melancolicul si sufletistul PESTI.

Peste numai 2 zile dupa ce se termina acest weekend, anume marti 25 septembrie, vom avea LUNA PLINA IN BERBEC.

Aceasta Luna plina este provocatoare pentru noi, datorita legaturii astrale pe care o are acum cu SATURN si cu Chiron. Iarasi ne ies la iveala vechi dureri din copilarie, desigur altele, nu ceea ce deja am rezolvat in trecut ! Iarasi trebuie sa le vedem si vindecam. Iarasi ni se creaza spatiu pentru a ne vedea si vindeca fricile. Probabil te vei simti mai vulnerabil si sensibil, amintindu-ti de momente in care ai fost tratat gresit si nedrept de parinti sau bunici.

Sa ne pregatim pentru un weekend mai emotional si conectat cu sufletul – fie ce il bucura, fie ce inca il doare si trebuie vindecat.

Chiron, micul astru responsabil de vindecarea ranilor noastre profunde, va fi in conjunctie cu aceasta Luna plina si din acest motiv vom sapa in noi (in trecut, in subconstient) din nou. Unii din noi putem simti ca si cum un leucoplast a fost tras de pe rana si sangele din rana va curge. Tot ce incercam sa ascundem va fi la vedere si vom fi fortati sa ne vedem acea rana ca sa o vindecam cu iubire. Nu putem merge spre viitor cat timp suntem plini de bandaje ce ascund mari dureri sangerande.

Aceasta Luna plina va fi si in cuadratura cu Saturn. Mesajul? Orice ai face, mergi mai departe, nu te lasa intepenit de vechi dureri sau temeri. Rupe-le, treci de ele pentru ca tot ce iti doresti este de cealalta parte a fricii.

Luna plina in conjunctie cu Chiron aduce durere emotionala dar si vindecare. Din pricina legaturii cu Saturn, totusi, aspectul de rana adus de Chiron va fi mai mult in focus acum.

Luna in conjunctie cu Chiron ne trimite spre o rana adanca din suflet asociata cu aspecte materne.

Dar pot fi si aspecte paterne aduse la lumina, din pricina legaturii cu Saturn. Iti va deveni clar felul in care traume din copilarie iti afecteaza relatiile curente.

Cu cat esti mai deschis la minte in timpul acestor zile, cu atat mai bine. Intrucat procesul este destul de emotional, pentru unii oameni neobisnuiti sa se confrunte des cu emotiile lor poate fi dificil dar vom iesi vindecati. Tine minte cat de important este totul pentru cresterea ta spirituala si emotionala si nu fii descurajat.

Munceste avand alaturi puterea de munca a Berbecului (Luna plina este in Berbec!) ca sa devii mai puternic si mai increzator prin acest proces !

Pregatirea pentru Luna plina de Marti, cu Luna in Pesti de weekend!

 Pana la Luna plina de Marti, in acest weekend Cosmosul ne ofera zile sub Luna in Pesti, ca o pregatire emotionala si o compatibilitate cu ce ne aduce Luna plina din 25 septembrie.

Luna in Pesti este punctul terminus al calatoriei Lunii timp de 28 zile prin zodiac.

 Cat timp Luna este in Pesti. intotdeauna starea noastra este melancolica, meditativa, plina de compasiune si iertare. Cei ce sunt mai sensibili in fata emotiilor vor fi mai coplesiti de aceasta energie.

O stare de bine gasim daca ii ajutam pe altii, insa sa mentinem si granite sanatoase ca sa nu se profite de bunavointa noastra.

Ne este usor sa vedem binele din alt om si sa ii trecem cu vederea greselilor.

Orice faci bun pentru oameni acum, are reverberatii de iubire neconditionata si impacteaza mai mult ca oricand.

Daca nu prea petreci timp singur de felul tau, Luna in Pesti te indeamna si iti da oportunitatea sa iti faci timp pentru actiuni solitare. Ca sa te conectezi deplin cu altii, trebuie mai intai sa fii conectat cu tine insuti. Fa-ti timp sa visezi cu ochii deschisi, sa colinzi undeva in tacere, sa vizitezi un mal de apa, sa asculti cum susura un rau sau cum se sparg valurile marii.

In aceste momente de pace vei reveni la tine insuti, iti vei reaminti de tine si te vei conecta cu sufletul tau.

Acum poti fi indemnat inconstient de Luna in Pesti sa evadezi din realitate mai mult spre tv, spre diverse adictii. Daca te surprinzi dorind sa fugi din acum si aici, poate e bine sa explorezi de ce. Ce te supara in situatia curenta, cu oamenii din prezentul tau, cu emotiile pe care le simti acum, de vrei sa „fugi”?

Energia Lunii in Pesti poate aduce emotii si lacrimi, uneori si fara motiv. Este usor sa te ratacesti in altcineva. Nostalgia e in aer, insa ramai conectat la cine esti si unde esti !

Activitati bune de facut in weekend sub Luna in Pesti:

Ofera-ti voluntar din timpul tau spre caritate, scrie in jurnal, scrie o poezie, lasa-ti sufletul sa se exprime, priveste-ti filmul preferat, fa o baie lunga, asculta muzica ce iti bucura sufletul, treci prin fotografii, fa acte mici de bunatate, mediteaza, viziteaza o galerie de arta, scrie o scrisoare de iertare, citeste ceva spiritual, roaga-te.

Iata horoscopul zilelor de weekend 21-23 septembrie 2018 sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti constient ca ai ceva important de spus, insa cumva nu apare contextul potrivit pentru ca sunt posibile conflicte in jurul subiectului ce trebuie eliberat. Permite lucrurilor sa evolueze in propriul lor ritm si timp. Asta iti va da libertatea sa actionezi impulsiv dar nu agresiv. Ai nevoie de cineva sa stea in preajma in vremuri de nevoi. Nu te rusina sa ceri ajutor si sa petreci timp cu oamenii ce te vad clar asa cum esti si ce iti recunosc inima chiar si cand e greu.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu sunt mandru sa fiu eu

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Acesta este un moment bun sa iti chestionezi credintele si sa vezi daca chiar ai credinta cu adevarat in propriile tale emotii sau doar le lasi sa treaca fara sa asculti ce e in spatele lor de vindecat, incercand sa fii rational. Uita-te in jur dupa raspunsuri, dar nu uita sa te uiti si in interiorul tau pentru acelasi lucru. Cu cat de zbati mai mult in relatiile ce te ingreuneaza sau sunt toxice, cu atat mai mult te vei indeparta de idealul de atins. Incearca sa separi emotiile de izbucniri geloase si conversatii ciudate care duc doar la conflict.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu ma conectez la oameni cu bucurie si incredere de sine

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.