Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 14 IULIE 2018. O gură de aer proaspăt!

Venus care este in Fecioara face aspect de trigon cu Saturn in aceasta dimineata si ... in sfarsit, normalitate si sanatate mentala! A fost o saptamana ca un carusel si Venus cu Saturn sunt dornici sa ne aduca inapoi la simtiri buna, in special cand vine vorba de cei pe care ii iubesti si cum cheltui.

13 iul. 2018, 19:50
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 14 IULIE 2018. O gură de aer proaspăt!

Dragostea este menita sa dureze cand Venus este in trigon cu Saturn!

Planeta iubirii Venus are ultimul cuvant in aceasta mare saga a saptamanii astrale care e pe cale sa se incheie. Acest trigon te ajuta sa stabilizezi orice situatie ar fi si sa te asezi pe un sol solid. Este ca atunci cand reusesti sa ancorezi bine un cort cu care te-ai luptat sa il asamblezi si intinzi. Este bine de stiut ca orice inundatii sau cutremure au fost in lume in aceasta saptamana nu au distrus si luat totul cu ele. Avem nevoie de un punct de referinta tangibil si Venus-Saturn asta ne da acum!

In acest weekend, Luna este in teatralul si generosul Leu si nu iti strica putina stralucire pentru a-ti insenina zilele. Pe masura ce Luna incepe sa capete distanta de Soare, dupa eclipsa partiala de Soare de Vineri 13 iulie, poti incepe incet incet sa realizezi ce s-a intamplat in ultima saptamana. Lucrurile vor deveni mai clare pe masura ce avansam si vom avea revelatii fiecare dintre noi pe masura ce ne adancim in sezonul eclipselor verii 2018.

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 14 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te afli in pozitia de a afecta vietile altor oameni azi. Intrucat este o persoana foarte grijulie si plina de compasiune, oamenii se vor uita la tine ca la un coleg sau ca la un superior. Foloseste cu intelepciune aceasta energie in exces ca sa rezolvi situatii delicate pentru oameni. Esti incurajat sa te implici in proiecte de scara mare. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi, mintea ti se muta de la aspectele profesionale in care ai fost cufundat zilele aceasta spre casa si familie. Vei dori sa revii acasa devreme in caz ca ai de muncit si sa te implici in orice tip de aspecte ale vietii casnice si domestice cu membrii familiei tale. Asta va fi urmat probabil de o masa de seara plina cu zambete si stare de bine. Iti vei dedica intreaga zi casei si familiei, fara a fi dispus pentru nimic altceva.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Membrii familiei sau prietenii tai vor avea asteptari destul de mari de la tine azi si a incerca sa le implinesti pe toate te va face iritat. Cu toate acestea, vei gasi moduri creative de a jongla printre cerintele puse pe umerii tai si sa iesi in fata si cu bine la finele zilei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.