Horoscopul sexual al săptămânii 26 decembrie-1 ianuarie. Ce zodie are chef de aventuri extraconjugale

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 26 decembrie–1 ianuarie 2017.

26 dec. 2017, 10:59
Horoscopul sexual al săptămânii 26 decembrie-1 ianuarie. Ce zodie are chef de aventuri extraconjugale

Berbec

Esti receptiv la frumusete si te inconjori de tot ce inseamna armonie si bunatate, scrie teotrandafir.com. Iti indrepti atentia catre ceilalti si le faci tuturor pe plac. Esti generos, iar asta iti face foarte bine.

Citeşte şi HOROSCOP 2018 CARIERĂ. 3 zodii au mari şanse de reuşită. Ce zodie ajunge anul viitor pe culmile succesului

Taur

Ai nevoie de dragoste, de iubire, de prietenie, de companie. Nu vrei sa fii singur si nu iti place sa muncesti singur. Relatia de cuplu cunoaste o imbunatatire vizibila, odata ce reusesti sa iti marturisesti mai usor sentimentele.

Gemeni

Te inconjori de oameni care sa-ti ridice starea de spirit si care sa-ti satisfaca nevoia de aventura. Atentie! Te poti implica in relatii amoroase riscante pe care sa le regreti mai tarziu.

Sfatul zilei de 26 decembrie

Rac

Te simti frustrat si descurajat din cauza criticilor celorlalti. Nu le intelegi punctul de vedere si este recomandat sa ai mai multa rabdare cu oamenii din jurul tau, mai ales cu partenerul de cuplu.

Citeşte şi HOROSCOP: Numerele norocoase ale zodiei tale. Pe astea trebuie să te bazezi pentru loto

Citește aici: Sfatul zilei de 26 decembrie

Leu

Esti optimist si extravagant. Nu iti iei prea multe precautii si actionezi din impuls. Atentie, totusi, sa nu iei decizii gresite in relatiile cu persoanele de sex opus. Ai tendinta sa risti si sa intri in relatii obscure.

Continuarea horoscopului AICI.


loading...