Horoscopul zilei de duminică, 22 iulie: Mulţi bani şi lacrimi de bucurie

Pentru norocoșii zodiacului, această duminică vine cu vești extraordinare. Unii trăiesc o dragoste ca-n povești, alții câștigă o sumă importantă de bani.

RomaniaTV.net
21 iul. 2018, 13:52
Horoscopul zilei de duminică, 22 iulie: Mulţi bani şi lacrimi de bucurie

Berbec

Berbecii au un comportament schimbător. Într-o clip râd în hohote, în cealaltă sunt cuprinși de o tristețe copleșitoare. Dacă te simți rău nu ezita să apelezi la ajutorul unui prieten. S-ar putea să realizezi că multe dintre problemele tale sunt doar rodul imaginației, iar situația nu e atât de gravă precum pare. Evită să te închizi în propria carapace și vei trece rapid peste acest episod.

Taur

Taurii au foarte multă energie și sunt sfătuiți să o folosească într-un mod inteligent. Nu e cazul să te entuziasmezi înainte de a termina ce ți-ai propus. Proiectul pe care îl ai în minte trebuie luat în serios pentru că îți va aduce mulți bani. E nevoie de creativitate, de pasiune, dar organizarea e sfântă. Dacă ai nevoie de un sfat bun apelează la prieteni sau intră pe forumuri de specialitate, nu e cazul să te blochezi, există foarte multă informație utilă. Trebuie doar să o accesezi.

Gemeni

În stilul caracteristic, Gemenii își setează un nou țel grandios. În teorie gândești precum un șef de stat, dar te cam încurcă practica. Înainte de a deveni o persoană de renume mondial trebuie să faci lucrurile mici, banale, dar absolut necesare. Nu te gândi prea mult cu ce să începi, sunt destule probleme de rezolvat prin casă. Începe cu ele.

Rac

Racii vor ca în această duminică să facă lumea puțin mai bună. Este posibil să dai peste mai multe animale fără adăpost, în apropierea locuinței tale, motiv numai bun pentru a le construi o căsuță. Fără să-ți dai seama vei aduna în jurul tău o mică armată de oameni, care se oferă voluntari pentru a te ajuta. Dacă toți ar fi ca tine lumea ar arăta altfel.

Leu

E timpul pentru acțiune. Nu mai pierde timpul în conversații inutile, această zi ar putea deveni istorie dacă acționezi ferm și organizat. Persoana de care te-ai îndrăgostit abia așteaptă o invitație în oraș, acum e momentul ideal pentru a o cunoaște. Un sigur sfat: fii spontan, dar nu lăsa lucrurile importante la voia întâmplării. Rezervarea la restaurant trebuie făcută din timp, iar un buchet de flori ar face minuni.

Fecioară

Atenți mare astăzi, dacă vrei să faci sport! Există riscul să te forțezi prea mult și să riști o accidentare. E de preferat să o lași mai moale sau chiar să spui pas, decât să ajungi pe mâna medicilor. Poți lua rolul de arbitru, antrenor, psiholog sau chiar majoretă, dacă te pricepi la dans! Prietenii se bucură oricum de prezența ta.

Balanţă

Balanțele sunt pregătite în cele din urmă să răspundă unei întrebări foarte importante. Partenerul de viață vrea să știe, cu exactitate, dacă ai sau nu planuri de viitor cu el. Fii sincer, dar elegant, dacă nu mai simți nimic și ai vrea să te desparți va înțelege. Dacă totuși vrei să continui relația ar fi cazul să te implici mai mult. Până acum a fost o joacă.

Scorpion

Scoprionii au tendința să fie superficiali și impulsivi. O persoană care, mai nou, să recomandă a fi prietenul tău îți dă sfaturi dintre cele mai proaste și ai putea lua decizii greșite, dacă nu te gândești bine. Ia lucrurile pe rând și analizează-le, deși ai tendința să rezolvi totul dintr-o singură lovitură. Când vei trece de primul impuls vei realiza că ai fost indus în eroare și vei lua măsurile necesare pentru a îndepărta acest om din viața ta.

Săgetător

Ai chef de o insolație? Dacă nu ar fi indicat să te ferești de soare în prima parte a zilei, chiar dacă prietenii vor încerca să te scoată la plimbare. Sunt destule de făcut și acasă, mai ales că începe o săptămână nouă și multe lucruri sunt în dezordine. Spre seară se anunță un eveniment special în oraș, care va transforma duminica ta într-o zi perfectă. E posibil să ai parte de surprize sau cadouri!

Capricorn

Capricornii vor petrece multe ore plimbându-se pe străzile cartierului. Ai văzut un obiect la tv, pentru câteva clipe, și nu te lași până când nu îl găsești. Problema cea mai mare nu e că mergi kilometri întregi pe jos, ci că nu prea știi ce cauți. Mai mult, s-ar putea să enervezi câțiva asistenți din magazine. Nu ar fi rău să renunți, sunt și alte lucruri de făcut. Spre seară primești o sumă importantă de bani, pe care ai împrumutat-o unui prieten.

Vărsători

Zi minunată pentru Vărsători. Ai reușit cumva să aduni toată familia la un picnic și ești foarte mulțumit de atmosfera de sărbătoare. Lumea se distrează, mâncarea e delicioasă, glumele se țin lanț. Ai o singură problemă, conexiunea la internet – dacă asta se poate numi o problemă. Deci va trebui să mai aștepti până vei da de veste pe rețelele de socializare că te distrezi de minune alături de cei dragi.

Pești

Zi fantastică în cuplu pentru Pești. E o zi în care toate merg bine, motiv numai bun pentru a pune la cale un plan genial pentru a-ți surprinde partenerul de viață. Din senin îl anunți că vrei să cheltui o sumă importantă de bani pentru a cumpăra un obiect scump, iar negocierile pe bugetul familie se poartă la sânge. Ceea ce nu știe jumătatea ta e că acea achiziție e tocmai cadoul pe care și-l dorea de multe luni. Va plânge de bucurie când va afla!