I-a pus Dumnezeu mâna în cap. A crescut sărac şi la 50 de ani a descoperit cine este tatăl lui biologic

Keith Williams, în vârstă de 66 de ani, trăiește într-un bungalou modest din Carmarthenshire. Timp de 20 de ani a lucrat în cadrul afacerii cu cărbune.

23 nov. 2018, 13:22
I-a pus Dumnezeu mâna în cap. A crescut sărac şi la 50 de ani a descoperit cine este tatăl lui biologic

Însă în tot acest timp a fost de fapt parte din monarhia malaysiană și fiul biologic al celui de-al 33-ilea sultan al statului Perak, Idris Iskandar Al-Mutawakkil Alallahi Shah, scrie antena3.ro. Familia lui biologică, trăiește într-un palat.

Citeşte şi Una caldă, una rece. Cezar Ouatu a dat pe spate juriul X Factor UK în a doua etapă a concursului, dar a spus că este din Italia VIDEO

Mama lui Keith, Elizabeth Rosa, a rămas însărcinată la 17 ani, iar el a fost dat spre adopție la vârsta de doi ani.

Bărbatul și-a descoperit identitatea când avea aproape 50 de ani. „Aveam aproape 50 de ani când am găsit-o pe mama și a fost un șoc în adevăratul sens al cuvântului, am fost puțin supărat. Să afli că ești fiul unui sultan nu e ceva la care să te aștepți. Am părul negru tăciune și pielea închisă la culoare, însă am avut o copilărie fantastică”, a spus bărbatul.

Keith a mers în Malezia și a vizitat mausoleul tatălui său, însă nu a fost invitat în palatul vărului său. Acesta crede că membrii familiei refuză să vorbească cu el pentru că le-ar putea cere o parte din avere.