Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Un tânăr din Galați ar fi mărul discordiei în scandalul despărțirii dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase.

07 dec. 2021, 22:23
Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Se numește Paul și o cunoaște pe partenerea lui Liviu Dragnea de peste un deceniu. Se pare că relația celor doi a durat și peste ani și l-ar fi determinat acum pe fostul lider PSD să ia o pauză de la relația sa.

Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Paul e originardin Galați și se laudă că tatăl lui are o puternică firmă de construcții în județul prin care Dunărea curge de multe ori învolburată, spune Cancan.ro. 

Bărbatul s-ar fi așezat la casa lui și s-a căsătorit, însă pare că nu a uitat de legătura intensă pe care a avut-o cu frumoasă blondă a lui ”Daddy”. În paralel, ar fi ținut legătura și cu ea, însă mult mai rar, pentru că totul era pe ascuns. Și a durat, doar că prudența de care au dat dovadă atâta timp ar fi avut o fisură. Liviu Dragnea ar fi aflat și s-ar fi retras la domeniul pe care îl are în Teleorman.

”Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a spus Irina Tănase, imediat după despărțire.

Irina Tănase (28 ani), prima reacţie despre despărţirea de Dragnea (59 ani). Relaţia celor doi trece printr-o perioadă dificilă după ce fostul lider PSD ar fi aflat de la un prieten că iubita lui l-ar înşela. Acesta şi-ar fi luat bagajele şi ar fi plecat din căminul conjugal.

Tânăra neagă faptul că s-ar fi despărţit de iubitul ei, recent ieşit din închisoare, şi că nu avea cum să o prindă cu fostul iubit.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

La scurt timp după această declaraţie, iubita lui Liviu Dragnea şi-a şters contul de Instagram.

Citește și: EXCLUSIV | Codrin Ştefănescu confirmă că Liviu Dragnea s-a despărţit de Irina Tănase. „A spus-o clar. A făcut o declaraţie fără echivoc”