Ileana Sterp intervine în scandalul momentului. Îi ia apărarea lui Culiță după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident: „Spuneți-mi voi, care dintre noi suntem fără greșeală?!”

După mai multe zile de tăcere, Ileana Sterp a avut o primă reacție privind accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp.

21 nov. 2022, 20:31
Ileana Sterp intervine în scandalul momentului. Îi ia apărarea lui Culiță după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident: „Spuneți-mi voi, care dintre noi suntem fără greșeală?!”

Ileana Sterp reacționează după accidentul în care a fost implicat Culiță: „Realizează că a greșit, conștientizează gravitatea situației. Spuneți-mi voi, care dintre noi suntem fără greșeală”

„Bună seara, dragilor. După cum ați observat, în ultima perioadă nu am fost foarte activă. Probabil majoritatea dintre voi cunoașteți situația din familia noastră. Cu toții am fost bulversați zilele acestea, triști, pentru cele întâmplate, pentru ce i s-a întâmplat fratelui meu, Culiță. Slavă Domnului că el este bine. Atât el, cât și băiatul din cealaltă mașină. Asta ne bucură foarte mult. Sunt sigură că Culiță realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, însă spuneți-mi voi care dintre noi suntem fără greșeală?

Am stat zilele acestea și m-am gândit la greșelile pe care le-am făcut eu, de-a lungul timpului, și sunt destule. Și m-am gândit că pe multe le-am făcut cu voia mea, cumva. Și aș vrea să stați și voi să vă gândiți la greșelile voastre, sunt convinsă că veți găsi mai puține sau mai multe. Poate așa nu veți mai judeca atât de ușor greșelile altora.

Știu că de fiecare dată am ieșit aici și i-am luat apărarea lui Culiță, când a fost cazul. De fiecare dată noi am fost foarte uniți și suntem și acum, dar eu am decis că e de datoria lui să vină să vă explice ceea ce s-a întâmplat. Poate că ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit, tocmai de aceea nu am avut nicio reacție aici, în online. Și după cum vedeți, nici acum nu pot spune prea multe. El are nevoie de câteva zile să-și revină pentru că a fost un șoc atât pentru el, cât și pentru noi. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru toate mesajele de încurajare, de critică, de ce au fost ele. Vă mulțumesc din toată inima că sunteți aici indiferent de situație”, a spus Ileana Sterp.

Citește și Iubita lui Culiţă Sterp a făcut anunţul pe TikTok. Ce a decis Daniela Iliescu: „Dorim să transmitem pe această cale un mesaj”

Culiță Sterp s-a urcat beat la volan, săptămâna trecută, a produs un accident rutier în Cluj-Napoca și apoi a fugit de la locul faptei. Manelistul a fost ulterior reținut de polițiști.

Luni, Culiţă Sterp a ajuns din nou în faţa poliţiştilor, după ce a fost eliberat din arest şi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile în urma accidentului pe care l-a provocat.

Citește și Femeia care se afla în maşină alături de Culiţă Sterp rupe tăcerea. Laura este indignată: „Sunt agent imobiliar, nu dansatoare”