Ilinca Vandici, explicații despre declarațiile controversate care le-a făcut: „Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am greșit”

Ilinca Vandici a fost criticată aspru pe internet după declarațiile controversate pe care le-a făcut în podcastul lui Damian Drăghici. Vedeta a vorbit despre cum arată viața ei conjugală și care sunt principiile după care se ghidează.

05 mai 2022, 11:19
Ilinca Vandici, explicații despre declarațiile controversate care le-a făcut: „Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am greșit”

Internauții au considerat total nepotrivite aceste idei și au criticat-o pentru că a promovat o astfel de mentalitate catalogată ca fiind „învechită”. Ilinca Vandici a explicat ulterior, la Teo Show, ce a vrut ea, de fapt, să spună.

„După atâția ani de muncă, tot mai învățăm lucruri. Suntem puși în situații care să ne ajute să evoluăm, să fim și mai buni. Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Cumva, am fost extrem de relaxată în acel podcast. În mediul online lucrurile sunt mai relaxate. Am pornit de la ideea greșită că oamenii mă cunosc de atâta amar de vreme. Întotdeauna vorbim din propriile noastre experiențe. Era o discuție ipotetică, ce nu aș putea ierta. În secunda doi, gândul meu a fugit către toate experiențele din relațiile trecute. Am greșit. Trebuia să mai punctez asta încă o dată”, a mărturisit Ilinca Vandici la „Teo Show”.

Ilinca Vandici, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”, a mărturisit că a greșit atunci când a lăsat să se interpreteze că ar putea să ierte orice tatăl copilului său. „Nu vreau să generalizez, să pun reguli, vorbesc strict personal. Cred că o femeie e liberă să facă tot ce își dorește să facă, dar câtă vreme se simte împlinită și confortabil. E dureros. Trăiesc cu niște sentimente dureroase”, a adăugat Ilinca.

Ilinca Vandici: „Bărbatul trebuie să rămână șmecher. Nu e datoria lui să schimbe scutece”

În urmă câteva săptămâni, în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici a descris cum ar trebui să fie un bărbat adevărat. Pentru vedeta de la Kanal D, partenerul trebuie să „rămână șmecher”. Ea nu este de acord ca bărbatul de lângă ea să facă cumpărături și nici să schimbe scutecele copilului.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului.

De asemenea, și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, vedeta a transmis aceeași idee: „Eu vreau ca bărbatul să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil. Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian”, a declarat ea.

Prezentatoarea a stârnit însă revoltă în mediul online după ce a declarat că ea i-ar ierta orice soțului ei, Andrei Neacșu. „Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.

Citește și Ilinca Vandici, pusă la zid de Florin Grozea de la Hi-Q: „Doamna este suferindă”

Citește și Cu ce a rămas Ilinca Vandici după relațiile cu foștii iubiți milionari. „Nu vile și mașini!”