Ilinca Vandici, transferată de la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”

Kanal D aniversează 16 ani de la prima emisie și, cu această ocazie, anunță lansarea unei noi stații de televiziune, numite Kanal D2, care face parte tot din Grupul Dogan Media International. Pentru canoul post să demareze cu audienţe de top, şefii au decis mutarea emisiunii "Bravo, ai stil!", prezentată de Ilinca Vandici, în grila noului post.

01 mart. 2023, 19:19
Ilinca Vandici, transferată de la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea „Bravo, ai stil!”
Ilinca Vandici, transferată de la Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea "Bravo, ai stil!"

Ilinca Vandici, transferată de la Kanal D. Noul post va emite de pe 2 aprilie, de la ora 19:00. „Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. „Bravo, ai stil!”, o emisiune-fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post tv”, a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member, potrivit unui comunicat de presă transmis de Kanal D.

Citeşte şi: Ilinca Vandici, mărturisiri savuroase despre soțul ei! “Avem o relație deschisă! I-aș ierta absolut orice! Familia noastră e mai presus decât o fufă, doua, trei!”

Kanal D2 va începe să difuzeze din 2 aprilie, de la ora 19:00, iar prima emisiune transmisă este „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici. Noul post „va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă”, se arată în comunicatul transmis de Kanal D. „Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a adăugat Ugur Yesil.

Citeşte şi: Ilinca Vandici a trecut prin momente care i-au schimbat radical viața: „Lucrurile care m-au ajutat vin dintr-o depresie pe care am suferit-o”

Ilinca Vandici și-a început cariera în televiziune la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica Meteo și emisiunea Esentze. În 2007 s-a alăturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile Bulevard și Magic Taxi. Au urmat emisiuni la alte posturi de televiziune, Ilinca Vandici construindu-și pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii. A cochetat ai cu actoria, în 2011 făcând parte din distribuția telenovelei de succes Narcisa sălbatică. În vara anului 2014, a revenit la Kanal D pentru a fi gazda emisiunii „O iubire de-o vară”, apoi a devenit prezentatoarea show-ului „D-Paparazzi”, la Kanal D. În prezent, Ilinca Vandici prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!”.