Imagini de ultimă oră de la nunta Teodorei Becali. Cum a fost surprins Gigi Becali VIDEO

Socrul mic, Gigi Becali, şi-a condus fiica la altarul Bisericii Sfîntului Spiridon cel Nou îmbrăcat într-un costum creat de designerul Alexandru Ciucu.

12 oct. 2019, 13:54

Cununia religioasă a Teodorei Becali a avut loc la Biserica Sfântului Spiridon cel Nou, iar petrecerea va începe la ora 20:00 la Palatul Snagov, unde sunt așteptaţi aproximativ 700 de persoane. La nuntă vor participa o serie de personalități cunoscute printre care Stere Halep, George Hagi, Mirel Rădoi, Gabi Firea și Florentin Pandele, Valentina Pelinel, Adriean Videanu, Viorel Hrebenciuc și Mitică Dragomir, printre alții.

Citeşte şi: Gigi Becali este astăzi socru mic. Fiica sa Teodora face nuntă. Ce aroganţe a pregătit latifundiarul din Pipera

Socrul mic a ales să poarte la acest eveniment un costum marca Alexandru Ciucu. “Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm. Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă deobicei”, a declarat designerul, citat de Libertatea.

 

 

Unde se afla Becali în momentul atacului din Pipera. Ce a făcut latifundiarul

De asemenea, ginerele, Mihai Mincu, are trei ținute pentru acest eveniment create tot de Ciucu.

Alexandra Becali, sora Teodorei, s-a îmbrăcat într-o rochie spectaculoasă, una cu motive tradiționale machedonești. Fata lui Becali a postat o imagine în care apare alături de tatăl ei.