Imagini emoționante. Un câine a alergat disperat după ambulanța în care se afla stăpâna lui. Loialitatea fără limite a patrupedului VIDEO

Un câine din Instanbul a alergat după ambulanța în care se afla stăpâna lui, care era transportată la spital. Imaginile au devenit virale.

15 iun. 2021, 13:41
Imagini emoționante. Un câine a alergat disperat după ambulanța în care se afla stăpâna lui. Loialitatea fără limite a patrupedului VIDEO

Un câine din Instanbul a dovedit că loialitatea unui animal nu cunoaște limite. Patrupedul a început să alerge cu disperare după ambulanța în care stăpâna sa era transportată la spital.

Câinele, din rasa golden retriever, nu a suportat să fie despărțit de tânăra care avusese cu devotament grijă de el, așa că a început să alerge frenetic după autovehicolul în care se afla stăpâna sa.

În clipul devenit viral, se poate vedea cum câinele stă lângă ambulanța în care este urcată stăpâna lui și vrea să se urce alături de ea, însă este îndepărtat de către o cunoștință a femeii.

Un câine al cărui devotament depășește orice obstacol

Cei din ambulanță închid ușile și se așteaptă ca patrupedul să se resemneze cu gândul că nu-și poate însoți stăpâna. Cu toate acestea câinele e dispus să facă orice pentru a fi alături de tânără și începe să gonească după ambulanță, pe străzile din Istanbul.

Nimic nu poate sta în calea loialității față de tânăra care a avut grijă de el, așa că animalul reușește să țină pasul cu ambulanța, iar patrupedul ajunge într-un sfârșit la spitalul unde tânara este internată.  Cu toate că nu este lăsat în incinta spitalului, câinele a dat dovadă că este într-adevăr cel mai bun prieten al omului și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i fi alături stăpânei sale.