Imagini fierbinţi cu Miruna. Iubita „Faimosului” Yamato Zaharia s-a pozat goală FOTO

Miruna, iubita "Faimosului" Yamato Zaharia, a făcut furori pe contului ei de socializare cu o serie de imagini cât se poate de fierbinți.

18 feb. 2020, 16:14

Miruna a decis să arate tuturor cât este de norocos Yamato Zaharia şi s-a lăsat fotografiată goală pușcă. Fotografia, una alb-negru, o arată pe Miruna purtând doar o pereche de cizme înalte şi acoperindu-și sânii cu mâna.

Yamato Zaharia a luat o decizie dificilă înainte de a pleca la Exatlon, în Republica Dominicană. Mai exact, a hotărât să se despartă de iubita lui, alături de care fusese timp de opt luni.

„Eu şi Yamato am luat o pauză în relaţia noastră, încă de acum două luni şi o să vedem ce o să fie când vine de acolo. L-am felicitat şi i-am urat succes în competiţie şi atât. În momentul ăsta nu avem o relaţie. Şi corect ar fi să nu mai apară nimic despre mine şi despre viaţa mea privată având în vedere că eu nu mai sunt cu el”, a spus Miruna.

Geanina, fosta Faimoasă, şi fratele lui Yamato Zaharia formează cel proaspăt cuplu din showbiz FOTO

Acum câteva luni, Yamato Zaharia și Miruna au decis să își mai dea o șansă, motiv pentru care formează, din nou, un cuplu. Iar asta, în ciuda scandalurilor care au avut loc în presă, apărute din cauza ocupației Mirunei din trecut, scrie WOWbiz.ro.

„Am reluat legătura cu Miruna. Nu sunt foarte multe de spus acum, suntem în faza de început, ne reconstruim relația. Oricum, ne place amândurora să fim discreți, așa că tot ce pot să spun este că, acum, totul este frumos între noi. Lasăm lucrurile să meargă și vom vedea ce se va întâmpla între noi, nu ne grăbim deloc”, a spus Yamato Zaharia.