Imagini groaznice de la accidentul în care a murit Ioan Niculescu, coordonatorul campaniei online a lui Klaus Iohannis

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a murit în urma unui groaznic accident rutier care s-a petrecut ieri seară, pe E 85, pe raza comunei Vadu Moldovei. Autoturismul condus de bărbatul care a decedat s-a zdrobit de o autoutilitară cu platformă, maşina fiind transformată într-un morman de fiare din care şoferul nu avea cum supravieţui. Bărbatul mort a fost coordonatorul campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis. 

03 iun. 2016, 11:32

Din primele cercetări ale poliţiei rezultă că Ion Dan Niculescu, în vârstă de 38 de ani, din Iaşi, aflat la volanul unui VW Golf, care circula pe direcţia Fălticeni – Iaşi, a pierdut controlul asupra maşinii într-o curbă la dreapta, scrie monitorulsv.ro.

Citeşte şi ACCIDENT în Constanţa, provocat de primarul unei localităţi din judeţ GALERIE FOTO

Autoturismul a derapat şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit extrem de violent, cu partea lateral dreapta, de autoutilitara cu platformă, care era condusă regulamentar dinspre Iaşi de Vasile Şoldan, un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Fălticeni.

Echipajul de la Detaşamentul de pompieri Fălticeni ajuns la faţa locului l-a găsit încarcerat pe bărbatul din VW, după ce a fost extras din maşină acesta fiind declarat decedat. În maşina care circula regulamentar se aflau şoferul şi un pasager, doar ultimul acuzând o serie de contuzii uşoare şi fiind transportat la Spitalul municipal Fălticeni.

În urma accidentului, traficul de pe drumul E 85 Suceava-Bucureşti a fost paralizat mai bine de o oră, formându-se cozi lungi de kilometri.

Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei online a președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014. 

„L-am cunoscut pe Ioan Dan Niculescu cu ocazia unui interviu pe care l-am realizat, despre campania online a preşedintelui Klaus Iohannnis, proiect la care a muncit cu suflet şi care s-a soldat cu un succes răsunător. Am descoperit atunci un om frumos, pentru care imposibilul un este decât o provocare, nicidecum un obstacol, un om al simţurilor şi al călătoriilor exotice atât interioare cât şi exterioare”, este introducerea interviului realizat de Anca Loghin, de la Radio Iaşi, cu Ioan Dan Niculescu, pentru campania De ce m-am întors în România.