Imagini impresionante! Cum arată casa de 400.000 de dolari în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. Trecătorii rămân cu gura căscată de fiecare dată

Nadia Comăneci, în vârstă de 60 de ani, e stabilită de mulți ani în America. Fosta gimnastă locuiește alături de Bart Conner (63 de ani), fost mare gimnast american, cu care are și un copil de 15 ani, pe Dylan Paul.

23 mart. 2023, 12:05
Imagini impresionante! Cum arată casa de 400.000 de dolari în care locuiește Nadia Comăneci în SUA. Trecătorii rămân cu gura căscată de fiecare dată

Nadia Comăneci și soțul ei au reușit să strângă o avere impresionantă, care le permite să trăiască viața de lux pe care și-ar dori-o oricine. Cei doi locuiesc într-o vilă uriașă care îi lasă cu gura căscată pe toți trecătorii.

Nadia Comăneci a scris istorie în 1976, când a reușit să obțină prima notă de 10 de la Jocurile Olimpice de la Montreal. La câțiva ani de la acea competiție, în 1989, la final de noiembrie, cu puțin înainte de Revoluție, Nadia a decis să plece peste Ocean. Sătulă de presiuni și amenințări, „Zeița de la Montreal” a dat atunci, una dintre marile și ultimele lovituri regimului comunist. Era un star mult prea mare, pentru ca gestul ei să nu stârnească valuri uriașe în toată lumea.

Citește și Nadia Comăneci, paşi de dans pe acordurile melodiei „I’d Love You To Want Me”. La 61 de ani, zeiţa de la Montreal nu şi-a pierdut abilităţile cu care a cucerit o lume întreagă

Nadia Comăneci și-a început viața de la zero în SUA, când avea doar 27 de ani. După o vreme l-a reîntâlnit pe Bart Conner, cu care legase o prietenie frumoasă de mai mulți ani. Cei doi se cunoscuseră în cadrul unui concurs desfășurat la New York, însă ani de zile mai târziu au ajuns să trăiască o frumoasă poveste de dragoste și mai apoi chiar să se căsătorească, în 1996.

Bart Conner e considerat și el unul dintre cei mai mari gimnaști din istoria SUA, e dublu campion olimpic, dar și campion mondial.

Nadia Comăneci și Bart Conner au strâns împreună o avere impresionantă, estimată la 25 de milioane de dolari. Cei doi locuiesc acum în Norman, un orășel de lângă Oklahoma City. Au o casă uriașă și foarte elegantă, care se ridică la circa 400.000 de dolari. Casa a fost construită în 1992, și are: 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele vilei. Suprafața totală a acesteia este de 310 metri pătrați. Mai mult, Nadia și Bart au o casă de vacanță în valoare de 2 milioane de dolari, în stațiunea Venice Beach, California. Acolo, familia își petrece de obicei sărbătorile de iarnă.

Citește și Fotografia momentului! Cu cine s-a pozat Nadia Comăneci la antrenamentul de dimineață