Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML. Are mâna şi piciorul în ghips după bătaia în stradă cu Reghecampf

Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML. Un scandal monstru a zguduit întreaga ţară vineri seara, după ce impresara şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, s-au luat la bătaie în stradă, sfârşind amândoi în secţia de poliţia.

26 sept. 2022, 11:30
Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML. Are mâna şi piciorul în ghips după bătaia în stradă cu Reghecampf
Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML

Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML. După ce antrenorul a mers sâmbătă, înainte de botezul micuţului Liam, la INML, unde medicii i-au emis un certificat din care rezultau leziunile de la nivelul feţei, impresara a decis să facă şi ea acelaşi lucru, însă la trei zile de la bătaie.

Imagini incredibile cu Anamaria Prodan ieşind de la INML

Potrivit imaginilor apărute în presă cu cei doi protagonişti, impresara a vrut să refacă scena cu cea în care l-a pălmuit pe Dan Alexa, însă de această dată, a simţit-o pe „propria mână”. Anamaria Prodan nu pare să fi scăpat ieftin din altercație, s-ar fi ales cu mâna şi piciorul în ghips după bătaia în stradă cu Reghecampf.

După ce a stat cumininţică tot weekendul, luni dimineaţă s-a prezentat la INML pentru a obține un certificat medico-legal.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el să îşi scoată un certificat pentru rănile de pe faţă, iar apoi s-a dus apoi direct la o clinică medicală privată, acolo unde i-au fost recoltate probe de sânge.  Rezultatul primit de fostul antrenor al Universităţii Craiova atestă că Reghe nu a consumat nicio substanţă interzisă.

Citeşte şi: Ce detaliu din telefon a declanşat cotonogeala dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc, dedicaţie specială pentru Reghe

Duminică a fost o zi importantă pentru antrenor şi iubita lui, şi anume creştinarea micuţului Liam. După ceremonia de botez, care a avut loc în mare secret, schimbând biserica în ultimul moment, cuplul s-a îndreptat spre localul unde are loc petrecerea. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au pregătit invitaților multe surprize, de la mâncare până la muzică, la Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei.

Iubita sa i-a făcut o dedicație specială antrenorului care s-a ales cu ochiul tumefiat după bătaia cu Anamaria Prodan. ”De te-ar bate, neică, bate / Dragostile mele toate / Dragostile mele toate / Șaraiman și șaraiman”, sunt versurile pe care Corina Caciuc i le-a dedicat lui Reghecampf, conform Cancan.ro.