Imaginile anului! Bianca Drăguşanu schimbă decorul din dormitorul lui Gabi Bădălău. Prima reacţie după ce a fost surprinsă la shopping

Bianca Drăguşanu schimbă decorul din dormitorul lui Gabi Bădălău. După multe despărțiri și împăcări, cei doi și-au asumat realmente relația, au început să se afișeze împreună la evenimentele mondene, ba chiar omul de afaceri a prezentat-o pe blondină familiei.

09 iun. 2023, 11:48
Imaginile anului! Bianca Drăguşanu schimbă decorul din dormitorul lui Gabi Bădălău. Prima reacţie după ce a fost surprinsă la shopping
Bianca Drăguşanu schimbă decorul din dormitorul lui Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu schimbă decorul din dormitorul lui Gabi Bădălău. Se pare că relația lor este din ce în ce mai serioasă, prezentatoarea vorbește chiar de căsătorie, iar cum se prezintă situația în momentul de față, este foarte posibil să fie anunțat evenimentul anului.

Citește și: Chiria colosală plătită de Bianca Drăgușanu pentru atelierul din București. Vedeta deține rochii în valoare totală de peste 30.000 de euro

Bianca Drăguşanu schimbă decorul din dormitorul lui Gabi Bădălău

Toată lumea știe că este foarte descurcăreață în ceea ce privește viața profesională, însă, puțini s-ar gândi că Bianca Drăgușanu este și o gospodină în toată regula, iar asta se vede din imaginile publicate de Cancan.ro. Vedeta a fost fotografiată în timp ce face cumpărături pentru casă. Îmbrăcată lejer, cu o pantaloni largi, un top mulat, care îi evidențiază decolteul, blondina a atras toate privirile trecătorilor.

Diva intră la Jysk și merge direct către raionul de unde avea să își procure șase perne, care au pus-o în dificultate la ieșirea din magazin. A deschis portbagajul bolidului Mercedes și le-a îndesat bine, ca să încapă toate acolo.

Bat clopote de nuntă pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău?

Relația lor a trecut prin foarte multe etape, însă orice s-ar întâmpla între ei doi, pare că reușesc să treacă peste orice test. Cu toate că legătura dintre cei doi a fost presărată de mai multe despărțiri și împăcări, acum totul merge extraordinar de bine pentru ei, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva au bătut clopotele de nuntă.

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a făcut mai multe declarații care au generat destul de multă vâlvă în rândul internauților. Vedeta are o relație de mai mulți ani cu Gabi Bădălău, însă nu a părut că cei doi ar avea vreun plan să facă schimb de verighete. Blondina a mărturisit că totuși visează de multe ori la momentul în care va păsi spre altar în rochia de mireasă.

Nu știu, adică eu oricum mă văd mireasă săptămânal pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu, dar nu știu ce ne rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu. Dacă se va întâmpla lucrul acesta vreodată (n.r să fie cerută în căsătorie), o să fac așa o mare poză pe Instagram să spună I-auzi, stați…, nu, glumesc.

Mi se pare așa old fashon să vii cu „I said yes”. Nu am de ce să fac lucrurile astea pentru că a fost o perioadă când le-am făcut și lucrurile cu repetiție e ca și când citești o carte de mai multe ori”, a spus Bianca Drăgușanu.