Imaginile care te vor face să TRANSPIRI: Cum se distrează vedetele BRITANICE NUD în IBIZA

Tinerele care se lasă fotografiate nud pentru pagina trei a ziarului britanic The Sun par să se distreze foarted bine în Ibiza, ţinând cont de fotografiile pe care le-au postat pe reţelele de socializare în timpul vacanţei. Astfel, cu sânii pe afară, ele s-au bucurat de soarele arzător în compania paharelor reci de băutură.

19 iun. 2013, 16:04

Cele mai sexy femei care apar nud în paginile tabloidului The Sun, au lăsat pentru câteva zile zgomotul Londrei departe pentru a se bucura de soarele şi apa din Ibiza, potrivit The Sun.

Citeşte şi Frumuseţe la lumina REFLECTOARELOR: Cele mai SEXY TINERE din Rusia care se DESTRĂBĂLEAZĂ în CLUBURI

Astfel, frumuseţile britanice s-au distrat pe Insula Albă, în timp ce şi-au ţinut fanii la curent cu fotografii intime postate pe site-ul de socializare. Printre tinere se numără Rosie, Rhian, Hollie şi Lucy, femei care fac mulţi bărbaţi să suspine.

Citeşte şi Mai ÎNVIORĂTOARE ca o DIMINEAŢĂ frumoasă de vară. O cântăreaţă SEXY face JOGGING în haine mulateRestul imaginilor din această galerie foto incitantă pot fi vizionate pe pagina oficială a vedetelor care pozează pentru rubrica Pagina Trei.