Imaginile decăderii! Florin Salam, de nerecunoscut după perioada petrecută în spital. „Regele” a ajuns o umbră

Florin Salam a fost externat după zece zile de spitalizare. Imaginile surprinse de paparazzi în momentul ieșirii din spital arată o persoană slăbită, palidă, epuizată, greu de recunoscut. "Regele" a ajuns o umbră.

07 iun. 2023, 14:26

Florin Salam a avut nevoie de tratament intensiv, administrat în spital, după ce oboseala cronică a pus stăpânire pe el. După zece zile de spitalizare, medicii au reușit să-l pună pe picioare, deși, după cum se poate vedea din imagini, manelistul nu mai este în forma de altădată. Paparazzii cancan.ro au surprins imagini tulburătoare cu “Regele”.

Florin Salam, de nerecunoscut după perioada petrecută în spital

Zilele trecute, manelistul a fost surprins în imobilul de lux în care locuiește, aflat în zona de Nord a Capitalei. Îmbrăcat lejer, de vară, cu tricou și pantaloni scurți, artistul părea ostenit, semn clar că nu traversează cea mai bună perioadă a vieții.

Florin Salam purta o conversație cu doi apropiați, dar, după cum o arată imaginile, manelistul era îngândurat. La despărțire, toți i-au urat cântărețului multă sănătate.

În ziua externării, Florin Salam a fost luat de la spital de soția lui, iar Bercea Mondial, unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului, l-a așteptat în fața blocului. Și alți amici ai manelistului au fost prezenți și au ținut să-l îmbrățișeze.

Citeste si „Regele manelelor” atacat chiar pe Calea Victoriei din București. Ce voiau bărbații care l-au amenințat pe Florin Salam

„Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo”

Mulți dintre fanii „Regelui” s-au arătat îngriorăți că starea de sănătate precară a acestuia l-ar putea determina să-și încheie cariera muzicală. Salam i-a asigurat că va cânta în continuare, însă va avea grijă mai mult de sănătatea sa, fără a mai fi interesat în mod special de banii pe care îi câștigă de pe urma evenimentelor.

Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(…) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”, spunea Florin Salam, într-un live, pe Facebook.

Citeste si Florin Salam, Adrian Minune şi Vali Vijelie construiesc cartiere de lux. Topul maneliştilor cu milioane de euro investite în imobiliare

Singurele informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam au fost furnizate de fiica sa, Betty Vișănescu.

Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty, pentru spynews.ro,la scurt timp după ce tatăl ei a fost spitalizat.