Imaginile durerii! Cine este şi cum arată Alexandra Ştefan, tânăra care a murit în accidentul de motocicletă din Pipera? Îi plăcea viteza! „Drum bun, ne vedem sus! Erai atât de frumoasă!”

O clipă de neatenţie şi pasiunea pentru motociclism au costat-o viaţa pe o tânără de doar 30 de ani originară din Vâlcea. Alexandra Ştefan a murit pe loc într-un accident înfiorător, după ce a căzut cu motocicleta şi s-a izbit de asfalt. Pe reţelele de socializare, mesajele de condoleanţe curg neîncetat pentru cea care şi-a găsit sfârşitul pe şoseaua Pipera.

17 iun. 2022, 16:45

Alexandra Ştefan a murit sub ochii unui prieten cu care ieşise să se plimbe joi seara cu motocicleta. Coborâse de pe podul de la Pipera, când roata din faţă a motocicletei ar fi început să trepideze. După ce a apăsat frâna, tânăra de 30 ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt.

„Nu era, băi, nimeni! Nimeni nu era în faţa ei”, spune unul dintre martorii care a văzut scena înfiorătoare.

Tânăra ar fi fost însoţită şi de alţi motociclişti care a vorbit despre clipa care i-a fost fatală.

„Noi eram ultimii, mă! Ea era prima, nimeni nu a accelerat…

Îţi jur, eu nici măcar nu am accelerat. Eu coboram aşa, din inerţie. I-am lăsat pe ei să meargă în faţă. De ce? În faţă oricum e varză drumul”, au mai spus cei care au însoţit-o pe Alexandra, potrivit Observatornews.

Unii martori spun însă că fata ar fi circulat cu viteză. Din acest motiv, motocicleta ar fi ajuns, târâş, la mai bine de 150 de metri distanţă de locul accidentului.

„Am fost la fata locului, era horror scena.. Trist este faptul ca nimeni nu prezintă cum s-a întâmplat. Motorul a intrat în voblaj, ea a încercat să-l redreseze şi nu a reuşit. S-a lovit de bordură şi motorul a mers “ghost riding” vreo 150 de m. Mobra nu avea semne de accident grave, era uşor zgâriat. Dumnezeu s o odihnească”, a scris bărbat pe grupul de Facebook „Suflete pe două roţi”.

„Când am ieşit afară era motorul aici, singur, jos. A venit târâş de acolo, singur, fără nimeni pe el”, mărturisește un paznic.

Alexandra nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă.

„Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a declarat decesul acesteia”, a declarat Anne Ciolcă, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Citeşte şi: Accident înfiorător de motocicletă în Pipera. Alexandra, o tânără de 30 de ani, a murit sub privirile prietenului ei. „Motorul a venit târâş, fără nimeni pe el”

Durere fără margini pentru prietenii Alexandrei Ştefan, tânăra care a murit în accidentul de motocicletă din Pipera

Mesajele de condoleanţe curg neîncetat pentru Alexandra, tânăra pasionată de motociclete care și-a găsit sfârșitul pe șoseaua Piperea.

„Drum bun Alexandra, ne vedem sus”

„Din păcate, cu durere în suflet anunț că Alexandra nu mai este printre noi. Mulțumesc pentru că ai ales să îmi fii prietenă, dar ai plecat prea devreme. Ne vedem acolo sus. Drumuri bune, Alexandra! Te iubim”

„Ride in paradise, angel! Ai fost și vei rămâne o prietenă minunată! O să îmi lipsească enorm sfaturile tale. Ai plecat mult prea devreme dintre noi. Ne vom aduce aminte de tine așa cum erai. Cu zâmbetul pe buze mai mereu și glumeață. Îți vom duce dorul și o să te purtăm în inimă mereu”

„Și era atât de fericită că a venit vara și era atât de frumoasă și îi plăceau motocicletele ca și mie”

Poliţiştii trebuie să analizeze şi imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Anchetatorii au deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi: Discursul lui Putin de la Forumul Economic de la Sankt Petersburg, blocat de hackeri