IMPACT VIOLENT. Un şofer băut a scăpat cu viaţă după ce a intrat în plin într-un tractor VIDEO

Un şofer băut din judeţul Suceava a scăpat ca prin minune, după ce a intrat cu maşina într-un utilaj agricol. Cu toate că tractorul era semnalizat şi circula în faţa lui, bărbatul nu l-a văzut. El avea viteză şi a intrat direct în utilaj. Omul a scăpat cu viaţă, dar maşina lui este zob.

06 mart. 2015, 08:13
IMPACT VIOLENT. Un şofer băut a scăpat cu viaţă după ce a intrat în plin într-un tractor VIDEO

Bărbatul de 58 de ani mergea acasă, la Suceava, informează România TV. Pe drumul European 85, chiar la intrarea în oraş, a intrat violent într-un utilaj agricol care se deplasa pe acelaşi sens cu el. Pe şosea nu a fost găsită nicio urmă de frânare, semn că şoferul nici nu a văzut tractorul cu plug care avea semnalele luminoase aprinse.

Citeşte şi Accident grav în Hunedoara: O tânără de 29 de ani a murit pe loc

„Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Nu am văzut tractorul”, a spus şoferul.

El este singurul vinovat de cele întâmplate. „Conducătorul nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, intrând în coliziune cu un utilaj agricol care circula în faţa sa”, a declarat Gabriel Apopei, reprezentant Poliţia Rutieră. 

Citeşte şi Accident CUMPLIT. Un autobuz s-a prăbuşit în prăpastie, în China. Cel puţin 20 de morţi

Bărbatul a supravieţuit, cu toate că impactul a fost extrem de violent şi maşina lui s-a transformat într-un morman de fiare. „Are un traumatism cranio-cerebral acut închis, cu o plagă, traumatism de coloană cervicală, traumatism de urmăr drept, o contuzie toracică”, a declarat Liviu Cârlan, medic. 

Omul era băut bine. În urma rezultatului analizelor de sânge, poliţiştii vor stabili dacă îi vor face dosar penal sau nu.