Cum a scăpat martorul-cheie al violului de la Vaslui de închisoare: A avut impotenţă temporară

Martorul-cheie din dosarul violatorilor, cel care le-a oferit anchetatorilor detalii necenzurate despre abuzul înfiorător la care a fost supusă eleva de 18 ani, se numește Florin Surleac, este tot din Vălani și, în ciuda coincidenței de nume cu unul dintre violatori (Ionuț Surleac), aceștia nu au niciun grad de rudenie, ci sunt vecini, cu goposdăriile, gard în gard. 

17 aug. 2015, 13:08

Băiatul a fost plecat în Italia mai multe luni, imediat după viol, motiv pentru care acesta a fost „omis” din atenția publică, scrie vremeanoua.ro. Se pare însă că anchetatorii au știut de el, au avut declarații de-ale lui la dosar, cu atât mai mult cu cât, spun vecinii, și el a fost atunci reținut pentru 24 de ore.

Citeşte şi DECLARAŢII BOMBĂ în cazul elevei violate din Vaslui: Fata ar fi vrut să se mărite cu unul dintre agresori

Florin Surleac le-a dat anchetatorilor detalii importante, care arată nu doar fapta îngrozitoare în sine, ci scoate în evidență și premeditatea infracțiunii. Ca un detaliu, Florin Surleac, cel care, deși invitat la viol, nu a întreținut raporturi intime cu copila, le-a spus anchetatorilor că… nu a fost în stare, întrucât, de beat ce era, a suferit o impotență temporară. Acesta a fost și motivul pentru care el a fost ținta glumelor pe internet, făcute inclusiv de un frate al său. : „Ai avut **a mai deșteaptă decât tine. Te-a scăpat de mare necaz”, au glumit internauții.

Familiile violatorilor au făcut două nunți sfidătoare, înainte de pronunțarea sentinței!
Aseară, spun oamenii din Văleni, familiile a doi dintre violatori au petrecut cu mare fast! Surorile lui Ionuț Surleac și Silviu Burada au avut nunțile, unde s-au încins petreceri mari. Dacă sora lui Surleac a fost mai modestă, făcând o nuntă în sat, sora lui Burada a avut parte de o petrecere de fițe, făcută la Vaslui, cu limuzine și alte „zorzoane” de efect.

Citeşte şi Cazul violatorilor a împărţit familiile: „Sunt şocată, refuz să mai fiu soră cu un aşa animal înapoiat”

Cum ginerele familiei Burada este chiar din sat cu fata violată, Munteni, cei care au văzut fastul, inclusive plimbările cu limuzina, au considerat totul ca fiind o sfidare. De menționat că vălenarii spun că violatorii nu au participat la nunțile surorilor, dar martori ocular spun că unul dintre cei șapte violatori a fost văzut petrecând sâmbătă, la o discotecă din Vaslui, „Arsenal”.