Încă unul dintre cei şapte violatori de la Vaslui a fost ELIBERAT. Cine a mai rămas DUPĂ GRATII

După numai câțiva ani de detenție, trei dintre violatori au fost eliberați condiționat din penitenciar și puși sub supraveghere. Un al patrulea violator a fost pus în libertate chiar zilele trecute!

21 ian. 2019, 18:55
Încă unul dintre cei şapte violatori de la Vaslui a fost ELIBERAT. Cine a mai rămas DUPĂ GRATII

Raluca Munteanu a fost violată acum aproape cinci ani de șapte indivizi. Drama s-a petrecut în localitatea Văleni, din județul Vaslui. Agresorii nu s-au oprit nici măcar atunci când tânăra și-a pierdut cunoștința, în două rânduri. Au stropit-o cu alcool, ca să se trezească, continuând tortura. Cei șapte violatori au fost condamnați la ani grei de pușcărie, după un proces care a durat mai bine de un an.

Trei dintre cei şapte violatori din Vaslui vor fi eliberaţi în baza legii recursului compensatoriu

Unii dintre violatorii din Vaslui au primit – după doar câțiva ani de detenție – vești bune din partea judecătorilor. Până acum au fost eliberați din închisoare Alin Rotaru, Ionut Boicu și Ioan Șurleac, acesta din urmă fiind lăsat liber în luna septembrie a anului 2018. Zilele trecute a venit și rândul lui Silviu Avădanei, cel care primise opt ani de pușcărie cu executare.

Cererea de eliberare condiționată a lui Silviu Avădanei – care nu și-a recunoscut vinovăția în timpul procesului, la fel ca alți doi inculpați – a fost admisă.

Cea mai mare pedeapsă a fost aplicată inculpatului Silviu Burada, cel care a plănuit violul în grup şi a acostat victima – 10 ani de închisoare. Cei trei inculpaţi care nu şi-au recunoscut faptele au fost condamnaţi astfel:

– Paul Burlacu – 8 ani şi 8 luni închisoare.

– Petrică Bolboceanu – 8 ani şi 6 luni închisoare.

– Silviu Avădanei – 8 ani de închisoare.

Trei inculpați care și-au recunoscut faptele au fost condamnați astfel:

– Bogdan Ionuţ Boicu – 6 ani şi 6 luni de închisoare.

– Alin Dumitru Rotaru – 6 ani şi 4 luni închisoare.

– Ioan Surleac – 6 ani închisoare.