Incest sau nu? Întrebarea cu care o mamă i-a şocat pe utilizatorii unui site

"Este greșit dacă eu (o mamă) dorm dezbrăcată cu fiul meu de 16 ani?" este postarea anonimă de pe site-ul Quora care a declanșat o dezbatere de-a dreptul furtunoasă.

RomaniaTV.net
04 sept. 2016, 07:48
Incest sau nu? Întrebarea cu care o mamă i-a şocat pe utilizatorii unui site

Întrebarea a primit un hotărât răspuns „DA!” de la toți internauții, unii dintre ei avertizând că un astfel de comportament ar putea fi interpretat drept un abuz asupra copilului.

Potrivit Daily Mail, peste 500.000 de oameni au citit această postare, a cărei veridicitate nu poate fi confirmată.

Citeşte şi Căi pentru o viaţă sexuală de calitate

„Este cel mai ciudat lucru pe care îl poți face. Nu înțeleg de ce te-ai culca goală alături de fiul tău”, a scris Gautham Pinnamareddy, unul dintre utilizatori.

„Dacă fiul tău ar menționa în treacăt cuiva (prieten, profesor, rudă) că împreună împărțiți același pat și că tu mai ești și dezbrăcată, asta ar putea să te coste din punct de vedere legal, cel puțin aici, în Statele Unite. Agenția de Protecție a Copilului nu ar fi de părere că ăsta e un act nevinovat, nici un judecător nu ar crede asta și nici măcar un psihiatru”, a fost răspunsul lui Shannon Gillles.

Citeşte şi Ce spune lenjeria intimă despre modul în care fac sex femeile

La rândul său, Roy Martin a scris că acest obicei i se pare atât de deplasat, încât pune la îndoială sinceritatea femeii.