Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Avion TAROM Bucureşti-Londra a fost întors din drum. Pasagerii, evacuaţi de urgenţă

Un avion TAROM, care urma să zboare pe ruta București - Londra, a fost întors din drum, sâmbătă după-amiază. Piloţii au fost nevoiţi să se întoarcă pe Aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice.

05 dec. 2020, 15:43
Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni. Avion TAROM Bucureşti-Londra a fost întors din drum. Pasagerii, evacuaţi de urgenţă

Avion TAROM Bucureşti-Londra, întors din drum pe Aeroportul Otopeni. Din primele informaţii, aeronava a revenit la sol după ce a fost depistat un geam spart în timpul zborului, transmite România TV.

Piloţii şi-au dat seama despre această problemă tehnică, la scurt timp după ce avionul a decolat de pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni.

Avion TAROM Bucureşti-Londra, întors din drum pe Aeroportul Otopeni. Explicaţiile companiile aeriene

„Aeronava Boeing 737-800NG a decolat la ora programată, însă la scurt timp după a fost identificată o indicație neconformă. În acest sens, pentru siguranța pasagerilor, echipajul a luat decizia de a întoarce aeronava la bază, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București”, anunță compania TAROM, conform Mediafax.

Pasagerii și bagajele lor vor fi transferați către o altă aeronavă pregătită să zboare spre Londra.

Reprezentanţii Tarom au precizat că zborul programat București – Londra va avea o întârziere de aproximativ 120 minute.

Citeşte şi: Tablou cu Cristi Borcea în postură de nobil. Cât costă lucrarea şi cum poate fi achiziţionată

TAROM a venit cu noi schimbări pe fondul exploziei cu noi cazuri de coronavirus la nivelul ţării. Compania aeriană a transmis prin intermediul unui comunicat de presă ce modificări au avut loc la nivelul programului de zboruri.

Citeşte şi: TAROM anunţă modificări pe fondul exploziei de infectări cu COVID. Schimbările anunţate de compania aeriană!

TAROM anunţă măsuri dure pentru angajaţi, din cauza pandemiei de coronavirus. Se reduc salariile cu 20 la sută şi se modifică programul angajaţilor.

Angajaţii companiei vor trece la program de patru zile pe săptămână, în loc de cinci zile și automat salariul lor va fi redus cu 20%, anunță TAROM.

„Toți salariații companiei vor presta activitate în program de lucru redus, respectiv 4 zile, în cadrul săptămânii de lucru de 5 zile, cu plata corespunzătoare a drepturilor salariale, pentru timpul efectiv lucrat.

Pentru salariații care lucrează în program fix de 8 ore pe zi/5 zile pe săptămână, ziua liberă neplătită va fi luni sau vineri, fiecare manager responsabil urmând a împărți salariații în cele două zile libere indicate, astfel încât să se asigure continuitatea activității”, precizează directorul general al TAROM.

Citeşte şi: TAROM anunţă reducerea salariilor cu 20 la sută. Se modifică şi programul angajaţilor