INCREDIBIL: Un poliţist, terorizat de un vecin pentru că s-a uitat prea mult la nevasta lui VIDEO

L-a ameninţat cu moartea, l-a hărţuit timp de doi ani şi i-a urmărit copiii la şcoală. Totul pentru o privire nepotrivită aruncată soţiei sale. Victima este un poliţist din Constanţa, iar agresorul, un bărbat care a încercat orice mijloc de răzbunare. Speriat de ameninţări, omul legii l-a dat pe individ pe mâna colegilor.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 20:33
INCREDIBIL: Un poliţist, terorizat de un vecin pentru că s-a uitat prea mult la nevasta lui VIDEO

Potrivit agentului de la Poliţia Rutieră implicat în scandal, totul a început în urmă cu doi ani, când agresorului i s-a părut că omul legii îi priveşte nepotrivit soţia. De atunci a început un adevărat calvar în care au fost implicaţi chiar şi copiii săi.

Potrivit anchetatorilor, agresorul a încercat chiar să se arunce în faţa maşinii poliţistului, pentru a putea susţine apoi, că a fost lovit. Nu s-a oprit aici. Recent i-a lovit autoturismul cu o cărămidă.
Ultimul incident a avut loc acum câteva zile când suspectul l-a ameninţat pe fiul poliţistului că-l desfigurează. Atunci poliţistul n-a mai stat pe gânduri şi a făcut plângere.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la instanţă cu propunere de arestare. Magistraţii au decis însă că bărbatul nu prezintă pericol social, aşa că l-au lăsat în libertate.

El este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.