Incredibil cum şi-a găsit bolidul de 50000 de euro un patron de restaurant din Herăstrău. Nici acum nu şi-a revenit din şoc FOTO

Un BMW în valoare de 50.000 de euro a fost pus pe butuci de hoți, la propriu. Totul s-a întâmplat în Herăstrău. 

25 mai 2018, 10:16

Atacul a fost dat acum câteva nopți, în parcarea unui restaurant celebru din zona Herăstrăului, unde nu mai puțin de cinci mașini au fost sparte, scrie cancan.ro. BMW-ul este, însă, cireașa de pe tort.

Citeşte şi Hoţi prinşi de poliţişti după ce au leşinat din cauza etnobotanicelor

Trecătorii s-au crucit când au dat cu ochii de ditamai BMW-ul pus pe patru butuci. Unii au făcut poze, alții și-au dat coate sau au râs în hohote.

Surse apropiate anchetei susţin că „Banda lui Pampon” a fost cea care a lovit în plin. „Parcagiii de ocazie” care-și fac veacul pe lângă restaurantele din Parcul Herăstrău își schimbă „profilul” meseriei noaptea: devin hoți! Și încă unii foarte buni, de vreme ce au devenit coșmarul polițiștilor care încearcă de mult timp să-i prindă.

Ce a rămas în urma vestiților hoți din „Banda lui Pampon”? BMW-ul în valoare de 50.000 de euro pe butuci, lesne de înțeles, cu roțile furate. Numai jențile costă aproximativ 2.000 de euro. Proprietarul bolidului, care este chiar patronul unui restaurant cunoscut din Herăstrău, a rămas mut de uimire când și-a văzut „bijuteria” în așa hal. A anunțat imediat Poliția, care a demarat ancheta.

Polițiștii au luat amprente și au cercetat camerele de supraveghere

A doua zi după „tunul” dat de hoți, polițiștii au încercuit zona și au trecut la cercetări. Au dat pe mașină cu soluție specială pentru depistarea eventualelor amprente, au făcut poze, au umblat la camerele de luat vederi din perimetru, doar-doar or pune mâna pe cei care le fac meseria mult prea palpitantă.

„Banda lui Pampon” terorizează de mulți ani zona de nord a Capitalei, denumită „cartierul miliardarilor”. În aceeași noapte în care au furat roțile BMW-ului, celebrii hoți au spart nu mai puțin de alte patru mașini, din parcarea unui alt restaurant din zonă. De data aceasta nu s-au axat pe roți, ci au spart geamurile mașinilor și au furat tot ce le-a picat în mână.