Informaţii noi despre Elena Udrea! Fotografii, în exclusivitate, cu fiica acesteia

Victor Ciutacu a prezentat în exclusivitate, la România TV, noi fotografii cu copilul Elenei Udrea şi cu fostul ministru. Fetiţa a rămas cu tatăl său, Adrian Alexandrov, după ce fosta politiciană a fost arestată în Costa Rica.

11 oct. 2018, 17:17
Informaţii noi despre Elena Udrea! Fotografii, în exclusivitate, cu fiica acesteia

Elena Udrea se află acum încarcerată la închisoarea de femei El Buen Pastor din San Jose, fiind plasată în cameră cu Alina Bica.

ÎNFIORĂTOR. Imagini din închisoarea unde se află Elena Udrea, reţinută de Interpol în Costa Rica VIDEO

Potrivit România TV, starea de sănătate a fostului ministru al Turismului nu este tocmai bună.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a confirmat că Elena Udrea a fost însărcinată și că a născut pe cale naturală la un spital din San Jose, asta după ce în presă au fost vehiculate informații potrivit cărora copilul politicianei nu ar fi al acesteia. Ca să își susțină afirmațiile, Tăbăcaru a prezentat o fotografie cu Elena Udrea însărcinată, chiar înainte de momentul nașterii, precum și o poză cu aceasta din spital. 

Totodată, Victor Ciutacu a făcute publice fotografii noi cu Eva Maria, fetița Elenei Udrea.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica miercurea trecută. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Logodnicul Elenei Udrea: Eu şi fetiţa putem deveni o ţintă, presa scrie că au averi de milioane de euro. Elena nu e într-o stare bună