INNA, cerere de căsătorie în avion. S-a întâmplat chiar în acest weekend. „Felicitări!” VIDEO

Artiştii sunt făcuţi pentru a bucura sufletele oamenilor, iar exact acest lucru a făcut INNA recent. În acest weekend, cântăreaţa a participat la o cerere în căsătorie, unde prezenţa ei a fost una dintre atracţiile principale ale momentului.

03 apr. 2017, 08:23
INNA, cerere de căsătorie în avion. S-a întâmplat chiar în acest weekend. „Felicitări!” VIDEO

Artista a ajutat la logodna unui cuplu, chiar în avion, scrie spynews.ro. A cântat piesa sa „Tu şi eu” şi a aşteptat cu sufletul la gură răspunsul viitoarei mirese. INNA a postat videoclipul pe Instagram pentru a împărtăşi momentul emoţionant cu toţi fanii săi.

Citeşte şi Inna spune ADEVĂRUL despre momentul în care a ameninţat un fan la un concert

„A fi complice la o cerere în căsătorie în avion a fost atât de tare! Bucuraţi-vă de clipul scurt editat de mine”, a scris INNA pe contul său de socializare.

„Felicitări! Felicitări!” a mai strigat vedeta, după interpretare.

Răspunsul tinerei nu a fost filmat, dar după reacţia ei şi mai ales după surpriza cântăreţei, acesta nu ar avea cum să fie altul în afară de „Da”.

Citeşte şi Inna, moment ŞOCANT la un concert în Bruxelles. A ameninţat un fan VIDEO

Inna este o cântăreaţă în vârstă de 30 de ani ce s-a născut în Mangalia. A devenit cunoscută în 2008 o dată cu hitul Hot care a făcut ravagii inclusiv în topurile internaţionale. În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I am the club rocker” și a susținut concerte în mai multe țări europene, dar și în Mexic. Tot în 2011, Inna a fost cea mai bine plătită cântăreață din România și din Europa de Est. La începutul anului 2016, Inna a lansat cel de-al patrulea album de studio intitulat „Inna”.

 

Being a complice to a marriage proposal in the plane was so COOL! Enjoy the short video edit by ME 🙂

O postare distribuită de INNA (@innaofficial) pe2 Apr 2017 la 15:27 PDT