Înregistrare bombă cu una dintre victimele sechestrate şi violate de Dincă. „A venit cu un cuţit lângă mine” VIDEO

Una dintre victimele lui Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri complete la România TV. Aceasta a povestit cum a fost sechestrată de monstrul de la Caracal şi violată de acesta, dar şi de alţi prieteni de-ai lui.

29 sept. 2019, 17:57

Fata a povestit la România TV cum s-a întâmplat totul. „Eu plecasem dinspre piaţă şi Dincă a venit cu un cuţit lângă mine, aşa cum ar fi să mă înjunghie şi mi-a zis: Mergi cu mine! Aşa m-a luat, direct. Mergi cu mine! Acest cuţit a fost cumpărat pentru tine! M-am speriat atât de tare şi nu am suflat un cuvânt că mi-a zis să nu suflu un cuvânt şi mi-a zis: mergi cu mine! Şi m-am dus, m-a băgat într-o garsonieră… Au fost vreo 7-8 inşi. Dar pe rând au venit cîte unul„, a relatat fata.

Citeşte şi Gheorghe Dincă nu a acţionat singur când le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Date oficiale din raportul profiler-ului Poliţiei Române

Două nopţi a durat coşmarul tinerei. „După două zile mi-a dat drumul, sub forma să nu comentez nimic. Când am plecat, nu mai ştiu cum, drumul care era tot pe la piaţă că acolo stau. Acolo m-au agăţat alţii, tot puşi de ei sunt convinsă. Şi atunci am luat o sticlă de jos, am spart-o şi m-am tăiat la mână. Şi am fugit„, a mai povestit aceasta.

Mărturisirea completă a victimei lui Gheorghe Dincă în materialul de mai jos: