INSULA IUBIRII. Cea mai sexy ispită, imagini de INFARCT. Cum a fost surprinsă la Spa GALERIE FOTO

INSULA IUBIRII. Este genul de femeie care, atunci când intră undeva, reușește să "taie respirația" bărbaților din jur. Iar acum după ce l-a părăsit pe iubitul ei, a decis că este cazul să își facă de cap, într-un concediu de vis, în care a plecat însoțită doar de câteva amice de-ale sale.

08 iul. 2016, 13:09

INSULA IUBIRII. Bianca Roman, căci despre ea este vorba, este, în aceste momente, într-un concediu pe care îl consideră „penbtru suflet”, scrie spynews.ro. Așa că, focoasa brunetă își face de cap cum visează să o facă orice femeie: răsfățată într-un spa, lăsând specialiștii să se ocupe de corpul ei, decisă fiind ca, atunci când se va întoarce din vacanță, să îi înnebunească pe bărbații care o admiră.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2016: A avut un ŞOC după ce şi-a văzut iubitul în pat cu Deea: „Gata, până aici!”

Așa că, zilele trecute, Bianca a mers la un Spa de renume, loc în care, după ce s-a lăsat masată pe fiecare bucățică de corp, a intrat la saună, iar apoi, ca să se tonifieze, a intrat sub dușuri reci. „Vreau să mă întorc fără picătură de celulită, cu un corp mai tonifiat ca oricând, vreau să fiu o bombă-sexy. Mai ales acum, că sunt și burlăciță…”, ne-a spus focoasa brunetă.

Culmea, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca Roman a făcut o serie de declarații uluitoare. ”Mă dau pe femei, bărbații sunt un dezastru pentru mine. E clar, nu sunt făcută pentru bărbați. De aceea, voi merge în concediu, cu amice de-ale mele”, spunea ea. Iar întâmplător sau nu, în fotografiile senzuale cu vedeta, apare o amică de-ale sale care o soarbe din priviri pe Bianca…