Insula Iubirii. Incredibil ce a păţit o concurentă după ce un fan i-a pus drogul violului în băutură FOTO

O fostă concurentă la "Insula Iubirii" a fost lăsată inconștientă pe stradă și plină de sânge, după ce a fost jefuită. Cu puțin timp înainte de a i se întâmpla toate acestea, i se strecurase o substanță în băutură, cunoscută sub numele de drogul violului.

01 nov. 2016, 09:46

Katie Salmon (20 de ani) a făcut senzație la show-ul „Insula Iubirii”, varianta din Marea Britanie, dar celebritatea nu i-a adus numai avantaje și plăceri. Nu-și mai amintește mare lucru din teroarea trăită în urmă cu câteva zile, doar că s-a simțit rău după ce a ieșit să bea alături de un admirator.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Sexy-ispita a cedat. A spus „DA”. „Fac un pas pentru o viaţă întreagă…”

Tânăra s-a simțit terifiată și confuză după ce s-a trezit, notează cei de la The Sun, cărora Katie le-a povestit prin ce a trecut. Un fan a ademenit-o într-un joc murdar, a drogat-o și a jefuit-o. Întreaga întâmplare a determinat-o pe Salmon să nu mai iasă singură din casă, de frică să nu mai pățească ceva asemănător.

„Am ieșit la masă cu niște prieteni și apoi am mers într-un club din vestul Londrei. Am întâlnit un bărbat care mi-a spus că este un mare fan al emisiunii și m-a rugat să fac niște poze cu el, așa că am intrat în vorbă cu el. Era la masa de lângă noi și mi-a oferit ceva de băut. Nu mai țin minte mare lucru, dar prietenii mei mi-au spus că individul s-a cam ținut după mine peste tot, m-a așteptat chiar și în fața toaletei și a încercat de mai multe ori să-mi dea de băut. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este că am mers la baie, mă simțeam foarte rău și totul se învârtea cu mine”, a povestit tânăra care a devenit faimoasă anul trecut.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Deea, 3000 de euro pentru o noapte de amor cu un necunoscut FOTO

Una dintre prietenele lui Katie a declarat că aceasta a plecat în jurul orei 2.30 din club, alături de individul cu pricina. Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul terifiant. Când s-a trezit pe stradă, vedeta s-a văzut plină de sânge, cu tăieturi și vânătăi pe tot corpul. A chemat polițiștii, dar nu a fost în stare să le spună vreun cuvânt. A reușit să ajungă acasă cu ajutorul lor și împreună cu una dintre prietene au pus totul cap la cap, iar concluzia a fost clară: Katie fusese drogată cu drogul violului, o substanță care părăsește rapid organismul, așa că nu a putut fi testată.