INSULA IUBIRII 2019. Noi imagini interzise minorilor, cine sunt protagoniştii

Publicat: Marţi, 23 Iulie 2019 13:43 // Actualizat: Marţi, 23 Iulie 2019 13:43 // Sursa: romaniatv.net

O nouă zi începe în Thailanda și situația devine tot mai complicată pentru concurenții veniți să își testeze relația la Insula iubirii!

INSULA IUBIRII 2019. După câteva zile petrecute la Insula iubirii, surpriza a fost mare! Imagini interzise minorilor au ieșit la iveală, avându-o protagoniști pe Costas și pe ispita Nicoleta. Cei doi au mers la o super ședință foto și acolo atmosfera s-a încins imediat. Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de senzuali unul cu celălalt.

Insula iubirii, episodul 14 din sezonul 5. Costas i-a dezvăluit lui Eusebiu și ce coșmar a avut! În vis, Geanina căzuse în mrejele ispitei Andi și, în scurt timp, bărbatul a mărturisit sincer: „Vreau să dispară femeia asta din viața mea. Adică să nu mă mai sfideze cu nimic. Mă simt sfidat de vise, de tot. Nu mai vreau să știu nimic despre ea, nu mă mai interesează. Vreau să mă duc acasă. Aș pleca acasă cu Nicoleta".

Costas pare tot mai apropiat de Nicoleta și asta se vede în ședința foto fierbinte ce i-a avut protagoniști pe cei doi. 

Nu la fel de bine merge și chimia dintre ispita Maria și Adrian, de la Insula iubirii. Aceasta încearcă să fie cât mai departe de Adrian, chiar și când este nevoită să facă câteva fotografii alături de el. Îl ignoră cât poate de mult pe cel care se presupune că îi este iubit la Insula Iubirii. Dana a mărturisit că jocul făcut de ea și Maria o să țină până când Adrian va înțelege ceva.

„Mie tot bădăran mi se pare și un om lipsit de scrupule, de educație...Chiar nu are caracter. Orice ar spune, părerea nu mi-o schimbă. Eu doar m-am simțit bine la ședința foto, fără el”, a mărturisit Maria despre concurent. Așadar, Adrian e doar victima unui complot pus la cale de cele două ispite!

Insula iubirii, episodul 14 din sezonul 5. În cea de-a opta seară de pe insulă, fetele se strâng la masă și Gia vrea să-și cunoască viitorul, iar Diana se oferă să-i citească în cărți. Concurenta află că iubitul ei, Bogdan, vrea să facă o schimbare de relație! Viitorul Giei nu este unul deloc favorabil și cărțile arată că Bogdan are inima împărțită și nu e deloc sincer și loial.

Gia este din ce în ce mai deschisă față de ispita Adi și astfel acceptă să meargă la o întâlnire romantică cu acesta. Cei doi ajung să vadă elefanții și tigrii, într-o întâlnire ce are oarecum iz amoros! Adi a venit încă de la prima oră a dimineții și a invitat-o pe Gia la o super plimbare!

„Se vede că e mult mai relaxată, începe să prindă gustul de Thailanda. Ea se simte bine, eu mă simt bine. E o relație din ce în ce mai plăcută între noi doi”, a mărturisit Adrian despre concurenta care a aflat detalii tot mai șocante despre iubitul Bogdan.

Insula iubirii, episodul 14 din sezonul 5. Cei doi s-au jucat cu un pui de tigru, au admirat girafele și au scris împreună niște amintiri extrem de frumoase. La un pahar de vin, Gia a părut tot mai relaxată și mai zâmbitoare, semn că ispita Adrian câștigă tot mai mult teren în inima concurentei.

Seara se lasă iar în Thailanda și fetele se pregătesc pentru momente incendiare!

Concurentele de la Insula Iubirii vor să facă o surpriză ispitelor masculine. Acestea dansează senzual, iar băieții le fac complimente peste complimente! La o asemenea apariție e mai mult decât evident că spiritele se încing.

Gia lasă inhibițiile deoparte și îi face lui Adrian un dans mai mult decât sexy, ce captează din plin atenția acestuia. Să fie oare acesta semnul că blonda și-a uitat iubitul și a pus ochii pe ispita masculină?

Brusc, concurenta începe să fie mai atentă cu modul în care arată și își dorește un look nou. Preocuparea pentru felul în care arată e tot mai vizibilă, pe măsură ce relația cu Adrian devine tot mai apropiată.

Insula iubirii, episodul 14 din sezonul 5. Nu după mult timp, Gia vede la ceremonia focului momentele tandre dintre Bogdan, iubitul ei, și ispita Irina. Concurenta susține că nu o mai interesează ce se întâmplă pe cealaltă insulă: „Eu nu mai sunt pe sufletul lui Bogdan, nu se gândește la mine. E ca și când nu ar fi legat de mine. Dacă lui Bogdan nu o să-i meargă cu Irina nu are importanță pentru mine”. 

Imaginile de la Bonfire sunt mai mult decât evidente și concurenta înțelege încă o dată faptul că relația ei este terminată.

Astfel, Gia se desparte, oficial, de Bogdan. Aceasta taie brățara de cuplu spunând că își dorește să se bucure de viață și să se redescopere.

„Nu cred că mai putem merge împreună pe același drum și nici nu ar fi corect să tragem unul de celălalt. Pentru mine era clar de mai demult că nu eram pe direcția corectă”, a mai declarat concurenta. 

Insula iubirii, episodul 14 din sezonul 5. Între timp, Ispita Andy și Geanina au câteva probleme după ce au dormit împreună. Chiar dacă au fost 31 de grade în cameră, concurenta nu a dorit să pornească aerul condiționat, iar ispitei i-a fost foarte cald. Și acesta nu este singurul motiv de nemulțumire. Se pare că atitudinea distantă și neimplicată a Geaninei îl face pe Andy să dea înapoi, căci simte că tânăra nu este pregătită sau nu știe să aibă o relație fericită. Ispita masculină susține că are nevoie de răbdare și de maturitate, de încredere, lucruri ce lipsesc tinerei.

„Eu acum încerc să te ajut, să vezi cum trebuie să vezi o relație. Nu te poți aștepta să duc singur toată această luptă”, a mărturisit acesta.

Ispita alege să se retragă, să pună punct ispitirii și să o lase pe Geanina să facă următorul pas. E nevoie așadar de voință din partea ei pentru ca o relație să continue între cei doi. Cei doi s-au despărțit, spre marea surprindere a tuturor și rămâne de văzut ce va urma...

Singura care pare să se bucure din plin de această despărțire este Denisa, care a declarat că are mult mai multe de oferit decât Geanina!

Adunați în fața lui Radu Vâlcan, concurenții de la Insula iubirii sunt puși în fața unei situații tensionate! Costas a recunoscut oficial relația cu Nicoleta, dar ies la iveală adevăruri cumplite despre fosta relație!

Costas vede imaginile în care Geanina spune lucruri din trecutul relației lor și reacția lui arată că nu este genul de bărbat tocmai fidel, atent cu o femeie și tandru.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
insula iubirii Insula iubirii 2019 sex Insula Iubirii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H