INTERLOP CELEBRU, în stare gravă la spital. A fost dus pe braţe de către prieteni FOTO

Problemele medicale nu îi dau pace lui Nicu Maharu. Cel supranumit "Regele petrecerilor" a ajuns, în urmă cu câteva zile, de urgență, la spital.

04 oct. 2018, 10:21
INTERLOP CELEBRU, în stare gravă la spital. A fost dus pe braţe de către prieteni FOTO

Din câte se pare, boala gravă cu care a fost diagnosticat, în urmă cu aproximativ un an, ar fi recidivat, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Fosul iubit al Simonei Sensual, Nicu Maharu, este în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire FOTO

Cel care, în urmă cu câțiva ani, dădea, invariabil, startul petrecerilor cu ștaif din Capitală se află într-un mare impas. Nicu Maharu, pe numele său adevărat Nicolae Molea, a fost dus de urgență la spital de către apropiați. Potrivit unor surse din anturajul lui Maharu, starea de sănătate a acestuia s-ar fi agravat în ultima perioadă.

În urmă cu doar câteva zile, pe când se afla alături de câțiva prieteni la barul preferat din cartierul în care locuiește, Nicu Maharu a avut o criză. Prietenii care-l însoțeau s-au speriat destul de tare și au decis să-l ducă de urgență la spital, acolo unde medicii i-au acordat primul ajutor și au decis să-l interneze.

„A fost la barul lui favorit. Era împreună cu mai mulți prieteni când i s-a făcut rău. A fost dus pe brațe la spital de aceștia”, a mărturisit o cunoștință a lui Nicu Maharu.

„Are patru tumori cerebrale. Nu mai poate ridica una dintre mâini. Se zice că nu mai apucă sărbătorile de iarnă”, a mărturisit unul dintre prietenii celui supranumit „Regele petrecerilor”.