INTERVIU EXCLUSIV. Anamaria Prodan aruncă bomba despre divorţul de Reghecampf. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi şi cine este de vină

În plin scandal de divorţ, Ana Maria Prodan a acordat un interviu exclusiv pentru România Tv, în care a vorbit despre separarea de Laurențiu Reghecampf și despre cum își vor împărți cei doi soți banii.

28 oct. 2021, 23:57
INTERVIU EXCLUSIV. Anamaria Prodan aruncă bomba despre divorţul de Reghecampf. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi şi cine este de vină

Anamaria Prodan a lansat recent două cărţi despre viaţa ei, „Da, sunt cea mai bună! O viaţă plină de fotbal şi peformanţă orişiunde”, şi spune că titlul ales nu e deloc întâmplător. „Mi-am propus ca acest an să fie, așa, o reîntoarcere a Anei. La fel de puternică cum a fost întotdeauna. Poate chiar mai puternică. Asta este cartea pe care eu am scris-o. Da, sunt cea mai bună! pentru că eu sunt cea mai bună”, a spus impresara.

Întrebată de Cristina Anton, jurnalist România Tv, dacă regretă ceva din ce a scris în cărţi, Anamaria Prodan a declarat: „Nu. Cel mai important capitol este dedicat încă soţului meu, Laurenţiu Reghecampf, şi dacă aş mai scrie această carte de 1000 de ori tot lui i-aş dedica cel mai important capitol pentru că el va rămâne pentru totdeauna sufletul nostru, sufletul familiei şi va ocupa mereu un loc important în inima mea, în inima copiilor”.

Cristina Anton, jurnalist RTV: Laurenţiu Reghecampf a citit capitolul?

Anamaria Prodan: Nu ştiu dacă l-a citit sau nu. Eu i-aş recomanda să citească pentru că merită. Este un omagiu adus lui ca tată, ca om în adevăratul sens al cuvântului. Aşa cum l-am cunoscut eu până acum ceva timp.

Rar cuplurile care se despart se întâmplă să vorbească atât de frumos.

Anamaria Prodan: Aici este vorba de educaţie. Şi eu cu primul meu soţ am rămas în relaţii extraordinare. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Eu mulţumesc tuturor oamenilor care vin în viaţa mea şi dacă pleacă, pleacă pentru că aşa vrea Dumnezeu şi numai El ştie cum este mai bine.

Cum arată acum relaţia Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf?

Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa.

Ce l-a determinat să facă, totuşi, alegerea aceasta?

N-aş vrea să vorbesc despre acest subiect. Astea sunt greşelile majore ale lui Laurenţiu Reghecampf pe care trebuie să le discutaţi cu el, nu cu mine. Noi l-am iertat. Asta e cel mai important. Dacă înveţi să ierţ,i Dumenzeu o să-ţi dea de miliarde de ori mai mult.

Ai o relaţie specială cu copiii. Care e secretul pentru a avea această relaţie puternică părinte-copil. I-ai ascultat mereu, le-ai fost cea mai bună prietenă?

Intotdeauna. Deci copiii mei, de când s-au nascut, nu a contat vârsta. Ei au participat la toate deciziile familiei. Poate multă lume care mă opreşte mă întreabă: Dar în acest divorţ răsunător de ce copiii au fost implicaţi? Copiii au fost implicaţi pentru că aşa am crescut eu în familia mea, au participat de când au deschis ochii la orice s-a discutat în familia mea. Dar orice. Este, poate, ciudat pentru unii, dar eu am considerat ca numai noi, familia, suntem un cerc închis unde fiecare are o idee. Şi, drept dovadă, şi deciziile despre divorţ şi deciziile despre foarte multe lucruri pe care le-am făcut în ultima perioadă le-am luat cu copiii mei.

Cumva spui că te-au ajutat să iei decizia. Adica ţi-au spus ce să faci să fie mai bine?

Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine. Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine.

Noi suntem o familie de… nu neaparat de habodnici, dar de oameni cu frică de Dumnezeu şi cu dragoste de Dumnezeu uluitoare şi primul lucru în rugăciunea noastra este Laurenţiu, să-l ajute Dumnezeu să treaca cu bine peste perioada asta şi să-i fie foarte bine. Pentru că eu consider că dacă lui îi este bine şi copilului lui îi este bine.

L-ai mai ierta?

Eu l-am iertat de foarte mult timp.

Şi v-aţi mai împăca?

Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never. Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodata în mocirlă. Si în momentul ăsta suntem trasi cumva, fara voia noastra, in ceva oribil, de aia încercăm să iesim, să respiram aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă.

Tu eşti fericită acum?

Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anunit motiv. Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo. Eu toata viata mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi sotul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem. Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Ana Maria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasa numai lucruri frumoase.

Ce se întâmplă cu averea Prodan – Reghecampf?

Averea pe care eu o am este moştenire de la mama mea. Laurenţiu şi-a luat fără acordul nostru părţile lui. În momentul acesta noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat.