Ioan Crişan a murit din cauza inhalării de gaz. Avem NECROPSIA după asasinatul din Arad

Parchetul General a transmis, luni, date cu privire la ancheta derulată la Arad, după asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan, anunţând că se cerceteaza cauza pentru omor cu premeditare.

31 mai 2021, 17:34
Ioan Crişan a murit din cauza inhalării de gaz. Avem NECROPSIA după asasinatul din Arad

Ioan Crişan a murit din cauza exploziei şi a inhalării de gaz. Surse din anchetă au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că s-a finalizat necropsia cadavrului după explozia de la Arad.

S-a stabilit, astfel, că este vorba cu certitudine de Ioan Crişan, ADN-ul fiind confirmat.Cauza morţii a fost stabilită ca fiind explozia şi inhalarea de gaz. Între timp, procurorii au schimbat încadrarea juridică din omor în omor calificat cu premeditare.

Duminică a fost finalizată cercetarea la faţa locului, iar procurorul de caz a dispus mai multe expertize şi constatări. În acest caz, au fost audiate mai multe persoane.

Dosarul este cercetat de Parchetul General. Sâmbătă, când Parchetul General a anunţat preluarea anchetei, erau efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Cazul maşinii explodate din Arad. Parchetul General a schimbat încadrarea juridică. Detalii din anchetă

O explozie, urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc sâmbătă dimineaţa în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. La volan se afla Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Procurorul care investighează asasinarea omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice / Ancheta, realizată pentru omor calificat cu premeditare

Procurorul care conduce ancheta în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, a anunţat, luni, Parchetul General. Ancheta vizează infracţiunea de omor calificat cu premeditare, încadrarea iniţială fiind cea de omor.

Parchetul General a transmis, luni, date cu privire la ancheta derulată la Arad, după asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan.

”Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului”, a transmis Parchetul General.
Sursa citată a precizat că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize şi constatări) din multiple specialităţi, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate.

”În cauză au fost audiate mai multe persoane,  în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei,  au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, au mai precizat procurorii.

Omul de afaceri arădea Ioan Crişan a murit, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Atentat cu bombă la Arad. Cine este bărbatul în negru care a asistat la explozie şi apoi a dispărut