Asistentul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu în ultimele clipe din viaţă s-a sinucis

Unul dintre cei mai iubiți asistenți din Arad și-a luat viață la doar 38 de ani. Vestea a șocat pe toată lumea mai ales că în urmă cu aproape o lună, Ionuț anunțase că urmează să devină tătic. Tânărul avea o firmă proprie de îngrijiri la domiciliu și este cel care l-a îngrijit pe regretatul Benone Sinulescu.

02 mart. 2023, 08:34
Asistentul care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu în ultimele clipe din viaţă s-a sinucis

Ionuţ Mureşan, asistentul medical care deținea o firmă de îngrijiri medicale la domiciliu, s-a sinucis în cursul acestei seri, la sediul firmei sale din Arad.

A salvat mii de vieți, însă a renunțat la a lui. Vorbim de Ionuț Mureşan, un tânăr de doar 38 de ani, unul dintre cei mai apreciați asistenți medicali din Arad. Părea să aibă viața perfectă: avea propria firmă de îngrijiri la domiciliu care mergea foarte bine și era iubit de multă lume.

Doliu uriaş în România. A murit o artistă admirată în întreaga lume

Însă miercuri, a dispărut de acasă și nu i-a mai răspuns iubitei la telefon. Îngrijorată, aceasta a mers la biroul lui însă ușa era închisă prin interior. A sunat la 112 însă din păcate, echipajul medical sosit la fața locului avea să îi adeverească cele mai negre gânduri: Ionuț era decedat.

Vestea morții lui a șocat pe toată lumea mai ales că în urmă cu doar câteva zile, tânărul a anunțat pe rețelele de socializare că iubita lui este însărcinată și îi va dărui primul său copil.

Imediat pe pagina lui de socializare sute de oameni au transmis mesaje de condoleanțe. Ionuț este cel care l-a îngrijit pe regreatul Benone Sinulescu în ultimele sale clipe din viață.

Vouchere pentru mămici. Mai mulți bani pentru femeile care tocmai au născut. Tichetele valorice se ridică la 2000 de lei

Deocamdată nu se cunoaște modalitatea prin care Ionuț, la doar 37 de ani, și-a pus capăt vieții, dar potrivit informațiilor noastre, acesta ar fi fost găsit într-o baltă de sânge.

Ionuț Mureșan devenise cunoscut printre arădeni, prin intermediul muncii sale, mai ales în anii de pandemie și chiar a reușit să-și extindă afacerea în Oradea. Nimic nu părea să prevestească tragicul gest la care a recurs. Cu doar câteva zile în urma, Ionuț anunțase pe pagina sa de Facebook că prietena sa era însărcinată.

Despre Ionuț Mureșan. Urma să devină tată – anunțul fiind făcut chiar de către el, în urmă cu o lună

S-a născut în orașul Jibou, județul Sălaj, în 1985. După terminarea liceului, în anul 2005, a venit în Arad la facultate cu gândul să devină asistent medical. A lucrat ca și brancardier în UPU la Spitalul Județean Arad aproximativ 10 ani, 3 ani ca paramedic la Smurd Vinga și din 2017 presta servicii medicale la domiciliu.

„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”, este mesajul postat de Ionuț la începutul lui februarie.