Ionut Negoiţă, prima reacţie după ce a pierdut procesul cu Nicolae Badea. Ce se întâmplă cu DINAMO

Ionuț Negoiță, principalul acționar al lui Dinamo, a pierdut procesul cu Nicolae Badea, fostul acționar, astfel că sechestrul pe 92% din acțiunile clubului se menţine.

18 ian. 2017, 10:42
Ionut Negoiţă, prima reacţie după ce a pierdut procesul cu Nicolae Badea. Ce se întâmplă cu DINAMO

Curtea de Apel a decis ca 92 la sută din acţiunile pe care le deţine Ionuţ Negoiţă să rămână sub sechestru în contul datoriei de 2.000.000 de euro pe care actualul patron al lui Dinamo i-o datorează lui Nicolae Badea.

Gigi Becali, chemat să cumpere DINAMO. Ce răspuns A DAT

Sentinţa e definitivă, astfel că poziția de acționar majoritar al lui Negoiță la Dinamo e acum în mare pericol.

„În ceea ce privește situația litigiului personal pe care îl am cu Nicolae Badea trebuie să fac următoarele precizari, Prioritatea mea, atunci când am preluat Dinamo, a fost să salvez clubul din colapsul financiar în care se afla. La asta am lucrat până acum și cred că am reușit să aduc clubul pe linia de plutire. Dinamo a fost și rămâne o prioritate pentru mine, iar consecința directă este că celelalte litigii personale au fost lăsate în planul secund. Sunt convins că împreună cu domnul Badea vom găsi soluții pentru rezolvarea acestei probleme pentru că sunt sigur că ambii vrem, în primul rând, binele lui Dinamo”, a declarat Ionuţ Negoiţă.