Ipoteză-şoc: Mălina Olinescu era bătută de iubitul său. Familia a cerut amânarea înmormântării

Apropiaţii Mălinei Olinescu fac declaraţii şocante despre relaţia acesteia cu Sebastian, iubitul ei. Prietenii susţin că bărbatul o bătea, iar cu o seară înainte ca artista să se sinucidă, acesta ar fi strâns-o de gât. Familia şi prietenii Mălinei au solicitat dispensă de la Patriarhie pentru ca artista să beneficieze de o slujbă creştinească. Mălina Olinescu ar fi trebuit să fie înmormântată joi, în cimitirul Sf. Vineri din Capitală.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 06:39
Ipoteză-şoc: Mălina Olinescu era bătută de iubitul său. Familia a cerut amânarea înmormântării

Trupul artistei era plin de vânătăi mai vechi, multe dintre ele pe braţe, înspre umăr, dar şi la încheieturi, spun jurnaliştii de la Libertatea. Adriana Vlad, prietena Mălinei a confirmat cele mai sumbre supoziţii, în cadrul unei emisiuni televizate la care a fost invitată. “În ultima perioadă, Mălina se simţea mai bine alături de prietenul ei şi era mulţumită de viaţa sa. Mi-a zis la un moment dat că îţi trebuie mult curaj ca să te sinucizi. Înainte să se sinucidă, în acea zi, mi-a spus că Sebastian a încercat să o strângă de gât… Ştiu, de asemenea, că Mălina era cea care îi plătea studiile şi vacanţele lui Sebastian”.

Călin Geambaşu: „I-am spus că nu vreau să o mai văd cu băiatul ăsta”

Ipoteza conform căreia Mălina Olinescu era victima violenţei în cuplu a fost confirmată şi de fostul coleg al cântăreţei, Călin Geambaşu. “Ştiu de la ea, de acum doi ani, că obişnuia să o bată, şi i-am spus că nu vreau să o mai văd cu băiatul ăsta. Şi Ştefan, iubitul Codruţei, sora Mălinei, mi-a povestit cum Mălina îi plângea pe umăr şi îi spunea că Sebastian o bate….”, a dezvăluit Călin Geambaşu miercuri seară la Acces Direct.

„Mălina n-ar fi stat trei ani cu un monstru”

Sebastian Truţă, iubitul cânătreţei, a negat însă aceste acuzaţii. El a declarat pentru Evenimentul zilei: „Călin minte. De ce nu a zis că am lovit-o imediat după ce Mălina a murit? Pentru că nu e adevărat. Mălina nu ar fi stat trei ani cu un monstru. Nici o femeie n-ar fi stat cu un monstru”

Trupul Mălinei Olinescu a fost depus miercuri la Capela Cimitirului Sf. Vineri din Capitală. Doina Spătaru, mama artistei, a decis ca Mălina să fie înhumată lângă bunici. Prietenii şi familia doresc să amâne înmormântarea Mălinei, care era programată pentru joi, şi să ceară aprobare de Patriarhie ca Mălina să fie înmormântată creştineşte, nu ca un sinucigaş.