Irina Deleanu, prima reacție despre relația cu Ion Țiriac. „Poate cineva să-l părăsească? Ne vedem când e nevoie”

Irina Deleanu, președintele Federației de Gimnastică Ritmică, a dezvăluit relația pe care o are cu Ion Țiriac. Cei doi au fost văzuți des împreună, miliardarul răsfățând-o pe fosta sportivă cu numeroase cadouri în trecut.

21 iul. 2021, 20:29
Irina Deleanu, prima reacție despre relația cu Ion Țiriac. „Poate cineva să-l părăsească? Ne vedem când e nevoie”

Irina Deleanu, prima reacție despre relația cu Ion Țiriac. Irina Deleanu, mai mică cu 37 de ani decat Țiriac, este acum în vacanță în Marbella, Spania. Fosta gimnastă a mai spus că miliardarul român a fost cel care ajutat-o într-o problemă de sănătate pe care o are fiica sa.

Irina Deleanu, prima reacție despre relația cu Ion Țiriac

„Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate. A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de Diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează. Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines”, a spus Irina Deleanu pentru PlaySport.

Ion Ţiriac, părăsit de iubita mai tânără cu 37 de ani. Cum s-a răzbunat miliardarul, chiar de ziua lui

Irina Deleanu este o fostă sportivă de gimnastă ritmică, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial în proba de coardă, în 1992.

Cum arată femeia care l-a făcut pe Ion Ţiriac să se îndrăgostească nebuneşte la 81 de ani. Cei doi sunt de nedespărţit