Irina Loghin dezvăluie secretul frumuseții. Ce băutură consumă artista în fiecare zi pentru a se menţine în formă

Irina Loghin pare a fi descoperit secretul tinereții. Îndrăgita artistă se menține într-o formă excelentă la cei 82 de ani și puțini dintre români iar da vârsta reală.

18 apr. 2021, 09:21
Irina Loghin dezvăluie secretul frumuseții. Ce băutură consumă artista în fiecare zi pentru a se menţine în formă

Irina Loghin dezvăluie secretul frumuseții. Vedeta este recunoscută pentru grija pe care o poartă față de silueta ei, adoptă un stil de viaţă sănătos şi are propriul ritual de îngrijire al frumuseţii.

Irina Loghin dezvăluie secretul frumuseții. Ce băutură consumă artista în fiecare zi pentru a se menţine în formă

Irina Loghin este considerată una dintre cele mai bune voci din muzica românească populară, cu o carieră impresionantă de peste şase decenii ca solistă şi zeci de milioane de fani în toate colţurile ţării care-i fredonează doinele cu foc şi dor.
Doamna cântecului popular românesc a dezvăluit care este băutura pe care o bea în fiecare dimineaţă şi o ţine în formă. Este vorba despre ceai de cătină, lichid care prezintă foarte multe beneficii asupra organismului uman.

„Totul vine de la alimentaţie. Eu în fiecare dimineaţă beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a declarat Irina Loghin în cadrul emisiunii Vorbeşte Lumea de la PRO TV.

Pe lângă sport şi alimentaţie, Irina Loghin susţine că nu a fost niciodată fana operaţiilor estetice. Admiratorii i-au spus, de-a lungul decadelor, că nu ar avea oricum nevoie să apeleze la ajutorul bisturiului, fiind considerată, încă din tinereţe, una dintre cele mai frumoase femei din România.

Potrivit sursei citate, faimoasa artistă spune că nu a călcat niciodată pragul cabinetului medicilor esteticieni pentru că nu a simţit nevoia de a face ajustări la nivelul feţei sau trupului. Vedeta a preferat, întotdeauna, să apeleze la trucurile naturiste pentru a arăta de nota 10.   „Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos. Nu este important să te menţii numai pentru fani, ci şi pentru tine, ca femeie, ca soţie, ca mamă”, declara Irina Loghin, acum câteva luni.

Citește și: Irina Loghin, ŞOCATĂ după ce s-a vindecat de COVID-19. „M-au întrebat câţi bani mi-au dat să zic că am coronavirus!” VIDEO